Verslag SVVN VR1 – VV Hellendoorn VR2

Door Dineke

Afgelopen zaterdag had alle ingrediënten in huis om een perfecte dag te worden.

Het zonnetje deed al goed zijn werk toen wij om 11u bij de voetbal aankwamen. Het veld lag er mooi bij op een paar ondefinieerbare strepen na. En dan mochten we ook nog eens de derby spelen tegen Hellendoorn!

Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn, voor een ieder die aan het kijken was excuses. Wij kwamen er niet echt uit, maar Hellendoorn ook niet. Dus dat resulteerde in 45 minuten vol frustratie en chaos. Hellendoorn zat net als ons maximaal 1 keer dicht bij een doelpunt. Maar in de kluts wisten onze verdedigers en keepster de bal voor de doellijn te houden. Niet meer dan terecht dat we dus met de rust nog steeds de beginstand aanhielden van 0-0.

Tijdens het kopje thee aan het veld, want ja COVID.. even onze tactiek bij geschroefd. De tweede helft begonnen we dan ook sterk en op aangeven van o.a. Sara kregen we via Charon en Lesley toch een paar leuke kansen. Ook Wendy die nu even als mid-mid fungeerde probeerde het nog een keer van afstand maar alle effort mocht helaas niet baten.

Het meest zure wat dan kan gebeuren gebeurde dan ook, lekker cliché wel.

Hellendoorn zette druk op onze achterhoede en Esther keepte weer eens op haar best en zorgde voor een uitermate knappe redding. Helaas kwam de bal wat ongelukkig bij een van onze speelsters terecht. Deze trachtte te doen wat goed was maar helaas viel de bal verkeerd en was onze tegenstander scherp genoeg om deze erin te prikken.

Met nog maar een paar minuten te gaan gaven we alles om dan tenminste het verdiende punt nog binnen te slepen. Helaas mocht dit niet baten en kennen we dus een valse start van het seizoen.

Volgende week mogen we om 11u al spelen tegen S.V.V. ‘56/Kloosterhaar. Wat niet helpt is dat we dan dus al in Sibculo op het veld moeten staan. Maar wie weet zijn we meer een ochtend team dan we zelf denken! Hoe dan ook zullen we gebrand zijn om dan de eerste punten van dit seizoen binnen te hengelen!

Ook mag ons vrijdag team eindelijk van start gaan, zij spelen vrijdag 25 september om 19:30 de eerste van de 3 wedstrijden die avond in Vriezenveen! Dus voor wie het voetbal weekend niet vroeg genoeg kan beginnen raad ik je aan om ook bij deze vedettes aka pareltjes een kijkje te nemen!