Naast de prijsuitreiking van de verloting werd zaterdag 22 juni ook weer Waar Schijt De Koe gehouden. Organisator Herrald Wijnen was weken in de weer geweest om de kavels aan de man te brengen. En gezien de lappendeken op ons hoofdveld was dat weer zeer goed geluk.

De familie Hofman uit Notter namen deze keer koe Becky mee. Becky voelde direct thuis hoewel zij de hoogte van de sprieten wat vond tegen vallen. Rond het half uur liet zij een vlaai vallen. Het was meer iets van een slinger geworden. Becky werd bedankt voor bewezen diensten en werd teruggebracht naar haar vriendinnen in de wei.

Toen begon het grote meten door Herrald. Een precies werkje en toen de coördinaten in de computer waren ingevoerd bleek dat The Linde Group de gelukkige winnaar van deze editie was. De broers André en Peter en hun neef Willem wonnen een bedrag van ruim €400,-.  Peter was na de uitreiking van de verloting alweer naar andere verplichtingen in het gemeentehuis en hij werd in allerijl teruggeroepen om de prijs in ontvangst te nemen.

Organisator Herrald wordt bedankt voor zijn bewezen diensten voor SVVN. Hieronder volgt een fotoverslag van WSDK.