Op zaterdag 18 november staat voor SVVN 1 de vierde thuiswedstrijd op het programma. Buurman Hellendoorn komt op bezoek op Sportpark Groot Lochter.

Na de enerverende wedstrijd afgelopen zaterdag tegen ON en met de verrassende zege van 3-2 die werd bereikt met veel inzet en een sterk collectief, is het voor SVVN vandaag, opnieuw een krachtmeting in deze klasse. Gezien het vertoonde spel van de afgelopen weken, zorgt dit jonge team van SVVN voor een verrassing in deze 3e klasse D. Winnen is voor beide teams deze middag een belangrijke doelstelling om de plaats in de subtop/middenmoot te behouden.

Onze gasten uit Hellendoorn kenden een wisselvallige start met drie overwinningen, een gelijkspel en twee verloren duels, dus kan het weer een spannende en prachtige middag worden op sportpark Groot Lochter.
Echter de jongens van Bart Ester zullen deze middag er opnieuw alles aan doen om ook met deze wedstrijd, de punten in Nijverdal te houden.
Wij wensen in ieder geval de bezoekers op deze middag een plezierige en bovenal sportieve wedstrijd toe.

De wedstrijd op sportpark Groot Lochter begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.P Oehl uit Zwartsluis.
Pupil van de week is Bas Kramer. Bas speelt in SVVN JO8-2