De indeling wordt zaterdag 29 mei gepubliceerd op de website van SVVN

 

Voorlopige teamindeling jeugd SVVN seizoen 2021/2022

De afgelopen tijd is de technische commissie jeugd erg druk geweest om de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021/2022 te maken. Het is elk jaar weer een behoorlijke puzzel. Dit jaar is het extra lastig om tot een goede indeling te komen, omdat we natuurlijk een flink deel van het seizoen hebben moeten missen.

De indeling is gemaakt in overleg met de trainers van de elftallen en de coördinatoren. Bij de indeling wordt met veel factoren rekening gehouden: selectie, leeftijd, sociale contacten, spelersaantallen in bovenliggende of onderliggende teams, etc..

Desondanks hopen we een acceptabele indeling te hebben gemaakt. Maar zoals jullie kunnen lezen, is dit een complexe puzzel waar veel mensen naar kijken en waar veel discussie in zit. Wij zijn trots op onze coördinatoren en trainers die geholpen hebben met deze pittige en uitdagende taak.

Let op, de indeling is altijd onder voorbehoud. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden.

De ervaring leert dat in de vakantieperiode en zelfs bij de start van het nieuwe seizoen nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd, vanwege bijv. de aanmelding van nieuwe spelers of het stoppen van spelers. De voorlopige indeling kan in aanloop naar het nieuwe seizoen dus nog aangepast worden.

Start trainingen vanaf maandag 31 mei.

Vanaf maandag 31 mei starten de trainingen op basis van de voorlopige teamindelingen seizoen 2021/2022. Tot aan het sluiten van de velden eind juni geeft dit trainers en spelers een goede mogelijkheid om met elkaar kennis te maken.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de TC-jeugd SVVN

Jasper Schutten (onderbouw)

Johnny Raamsman (bovenbouw)