Op maandag 6 en 13 september zijn er twee Algemene Vergaderingen geweest in de kantine. Het onderwerp was de verbouwing van de kantine en wel de grote kantine van SVVN. De doelstelling van het bestuur was om een mandaat van de leden te verkrijgen voor de kosten van deze verbouwing die tussen de €50.000,- en €80.000. Tijdens deze vergaderingen hebben de leden het bestuur dit mandaat gegeven. Tevens was deze vergadering georganiseerd om de leden te infomeren hoe de verbouwplannen eruit zullen gaan en zeker niet als laatste om de leden te helpen bij deze verbouwing. Zonder de nodige handen kan de verbouwing gewoonweg niet doorgaan.

De plannen zijn in het verleden al gepubliceerd op de diverse mediakanalen en in het Magazine. Hier volgt een korte samenvatting.

De verbouwing is gestoeld op vijf pijlers te weten:

 1. Vloer: Vloertegels in nieuw formaat en andere kleurstelling.
 2. Plafond: Afwerking met gipsplaat.
 3. Wanden: Voorzien van stootvaste gipsplaten
 4. Verlichting: Er komen duurzame LED verlichting met wisselende kleursteling. Aan de wand komen sfeervolle wandverlichting. Aan beide zijden van de kantine komen er hanglampen en er komen aan beide zijden vier LED verlichtingen zogenoemde bouwlampen.
 5. Inrichting: Er komt een nieuwe bar. De frituur wordt vernieuwd en komt aan de andere zijde van de bar. Er worden verhoogde zitplaatsen gecreëerd.

Het geheel zou er dan als volgt uit moeten gaan zien (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Dit is alleen te realiseren met veel hulp van onze leden, ouders/verzorgers van leden en iedereen die zich een betrokken voelt bij SVVN. Tijdens de twee avonden hebben zich al veel vrijwilligers aangemeld. Maar om de plannen te realiseren zullen zich nog veel meer vrijwilligers zich aanmelden. Het is onaandoenlijk voor het selecte groepje om iedereen persoonlijk te benaderen. Wij hebben jullie hulp hierbij nodig. Dus geef je op en vraag mensen in je omgeving hetzelfde te doen. Alleen samen volhardend kunnen we deze verbouwing realiseren!

Het is bedoeling dat in januari, na het oliebollentoernooi, te beginnen aan de linkerzijde van de kantine totdat de competitie weer hervat wordt. Daarna gaan we verder in de zomer na het mixtoernooi. Dat zal halverwege juni zijn. De oplevering zal dan zijn voor aanvang van het seizoen 2022-23.

  We gaan zorgvuldig met uw gegevens om!

  Welke werkzaamheden zou u willen verrichten? (verplicht)
  TimmerwerkStucwerkTegelwerkSchilderwerkLoodgieterwerkElektrawerkSloopwerkOpruimwerkHand & spandiensten