Vele vaders zullen blij en verrast zijn vandaag met de ontvangst van een mooi SVVN vaderdag-pakket! Daarnaast zal de koffie extra goed smaken met een overheerlijke oliebol!

Het was gisteren tussen 11.00 uur en 15.00 uur een komen en gaan van leden, supporters, buurtbewoners, belangstellenden en lekkerbekken op ons sportpark. Natuurlijk geheel volgens de geldende maatregelen werden de bezoekers via de routing naar het uitgiftepunt geleid waar een bronzen, zilveren, gouden of platinum pakket in ontvangst kon worden genomen. Gevuld met allerlei SVVN-aandenken en lekkere items van de COOP Leon Haanstra. In hoogsteigen persoon stond de ambachtsbakker André Nieuwenhuis oliebollen te bakken (net 2 uurtjes slaap gehad, respect!). Iedere bezoeker liet zien dat een oliebol ook heerlijk smaakt bij de lekkere temperatuur van gisteren, want maar liefst bijna 1000 stuks vlogen er over de toonbank!

We kijken terug op een leuke dag met een super-opbrengst dankzij alle kopers van de pakketten en/of de oliebollen. Samen volharden en TOV!