Door Chris Tieman (persoonlijk ondersteuner namens Baalderborg voor Jonny van de Maat

Beste betrokkenen van de SVVN,

Gezien jullie (decennia) lange en intensieve betrokkenheid bij Erelid Jonny van de Maat breng ik jullie namens hem op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op dit moment is het nog steeds onduidelijk of Jonny voldoende gaat aansterken om het leven zoals hij dat gewend is weer op te pakken. Zijn artsen geven aan dat Jonny een woonplek nodig heeft die in staat is om zijn verdere achteruitgang op een verantwoorde manier op te vangen. Waar 24 uur per dag voldoende handen beschikbaar zijn om op geplande en ongeplande momenten zorg te bieden. Waar voldoende medische en verpleegtechnische kennis en ervaring in huis is. Onderdelen waar zijn huidige woonplek niet meer aan kan voldoen. Om deze reden is door de arts besloten dat Jonny op vrijdag 5 april 2019 gaat verhuizen naar woonlocatie de Hazelaar in Ommen. Hoe ingrijpend een verhuizing is voor alle partijen in en rondom het leven van Jonny: het de gezondheid van Jonny die voorop staat.

Door de intense betrokkenheid van zijn familie, vrijwilligers, vrienden en kennissen kunnen wij het mogelijk maken dat Jonny het leven wat hij in Nijverdal heeft opgebouwd, kan blijven leven. Vanuit een woonplek waar hij de best mogelijk zorg kan ontvangen. Zodat, mocht Jonny weer op krachten komen, hij zo snel mogelijk weer langs de lijn staat bij SVVN, zijn vrijdagmiddag borrel drinkt bij ToiToi en zijn vrienden- en familiekring kan bezoeken.

Jonny is dankbaar voor alle belangstelling en beterschapswensen van de afgelopen periode. Hij kan bezoek erg op prijs stellen, nu en in de toekomst. Graag vooraf even contact opnemen, zodat Jonny er rekening mee kan houden. Dit kan via onderstaande telefoonnummers:

Locatie Jeruzalemweg: 0548 61 00 99 (t/m 5 april)

Locatie de Hazelaar: 0529 45 57 72 (vanaf 6 april)