Op zaterdag 22 juni werd de prijsuitreiking van Verlotingsactie gehouden. Om 16:00 uur ontving voorzitter Peter van der Linde in de Kleine Kantine de prijswinnaars. In de korte toespraak ging het dankwoord naar de grote organisator Richard de Weert, de leiders van de teams en de barmedewerkers voor de inname van de boekjes.

Er waren een kleine 4000 loten verkocht. Bij verkoop van een vol boekje a 12 loten kreeg de verkoper een mooie SVVN mok. Er zijn ruim 200 mokken uitgedeeld. Op 7 juni verrichte notariskantoor Oude Engberink onbezoldigd de trekking.

Tot slot werden nog de volgende bedrijven bedankt voor hun bijdrage aan deze verloting:

  • Fietsshop De Valk
  • EP Nijverdal
  • Toi Toi
  • Freie Groothandel
  • Drukkerij Ponsteen
  • Kristian Schellevis Bouwexpertise
  • Damesmode Konijnenbelt
  • Novus Forma Project- en Woninginrichting bv

Er waren twee trekkingen met ieders zes prijzen. Er werd begonnen met de zesde prijs van de eerste trekking. Dan de vijfde prijs van de eerste trekking enzovoort.

De zesde prijs viel op lotnummer 4745. Dit is een Philips scheerapparaat en deze werd gewonnen door Martijn Koetter.

De vijfde prijs is een JBL bluetooth hoofdtelefoon en deze viel op lotnummer 3706. Dit lot was gekocht door Liesbeth Molenaar. Zij was niet aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. De organisatie zorgt er voor dat zij alsnog haar prijs krijgt.

De vierde prijs is een dinerbon van Grandcafé ToiToi. Erik Knol won deze prijs met lotnummer 5484.

De derde prijs gaat naar Rijssen. Jan Beldman ging er met een JBL bluetooth speaker vandoor met zijn winnende lotnummer 4711.

Jan Greevink moest zwaar beuren. Hij had lotnummer 6266 gekocht en daar viel de tweede prijs op: Een Philips Airfryer XL.

De eerste prijs werd viel op lotnummer 6109. Deze was gekocht door Femi Achterkamp. Aangezien manlief Jan toch al naar de kantine ging, gaat hij naar huis met een prachtige fiets.

De zesde prijs van de tweede trekking viel op lotnummer 4092. Deze was gekocht door Stephanie Hartgers en zij werd daarmee de gelukkige eigenaar van een Philips scheerapparaat.

De vijfde prijs is een JBL bluetooth hoofdtelefoon en deze viel op lotnummer 5481 gekocht door Christian Grave. Deze was niet aanwezig, maar verloofde Daphne Knol nam de prijs in ontvangst.

Ook de winnaar van de vierde prijs had een afgevaardigde gestuurd. Deleaney Picanussa won met lotnummer 2515 een dinerbon van ToiToi. Eega Jolien Fransen nam de prijs in ontvangst.

De familie Besten was naar het clubgebouw gekomen om de derde prijs in ontvangst te nemen. Dit is een JBL bluetooth speaker en deze viel op lotnummer 3331.

Niek Schuurman was gelukkig met de auto vanuit Wierden gekomen. Hij had lotnummer 2060 gekocht en daar viel de tweede prijs op. Een philips Airfryer XL.

De eerste prijs gaat naar Hellendoorn. Naar de familie Overmars om precies te zijn. Zij waren de gelukkige eigenaar van lotnummer 3619 en daarmee werd een een hele stevige barbecue gewonnen.

Nadat de prijzen verdeeld waren feliciteerde Peter de winnaars nogmaals met hun prijs en bedankte hij eenieder die deze verloting weer tot een succes hebben gemaakt.