Door Bart Ester:

De trainingsopkomst was dinsdag en donderdag prima. Inzet, plezier en beleving waren volop aanwezig. Er werden een aantal specifieke details onder de aandacht gebracht waar we dit seizoen de nadruk op proberen te leggen.

Zaterdagmorgen was het 1e elftal, als ambassadeurs van de club, ruim aanwezig bij de open dag voor de jeugd waarna er een ware handtekeningensessie plaats vond.

‘s-Middags was er een oefenwedstrijd. Tegenstander was 2e klasse De Weide uit Hoogeveen. Kort voor de wedstrijd helaas 2 afvallers, Bas Koedijk had een klein scooterongeluk en Delano Papilaja was ziek.

Eerste helft hadden we weinig in te brengen bij balbezit en hebben we 45 minuten de druk weten te pareren. Ruststand 0-0. Tweede helft gelijk meer grip en ook aanvallend beter.
Echter in 5 minuten tijd stond er een 0-3 stand op het scorebord. Geflatteerd maar een feit. Melvin Hulsman wist de spreekwoordelijke eer te redden. Eindstand 1-3.

Nog genoeg werk aan de winkel. Aanstaande dinsdag is er een tweede en laatste oefenwedstrijd bij Zondag vierdeklasser Nieuw Heeten. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Hieronder enkele foto’s van de medewerking die SVVN 1 verleende aan de Open Dag.

Klik hier voor meer foto’s van de Open Dag.

Klik hier voor de foto’s van SVVN 1 tegen De Weide 1.