Als afsluiter van het voetbalseizoen 2018-2019 werd op zaterdag 15 juni het TOV Mixtoernooi georganiseerd. Waar ’s-morgens de regen nog met bakken uit de hemel viel, was het ’s-middags stralend weer. Vanaf half een werden de poulewedstrijden gespeeld waaruit de finale werd bepaald die om half vier werd afgetrapt. Door een doelpunt van Maarten ter Avest werd de finale gewonnen door Drukkerij Ponsteen. Zij versloegen HL Ecoservices met 1-0. Foto Vaklab/TOV werd derde door in de kleine finale Toyota Konijnenbelt te verslaan.

Uiteraard werden de winnaars naar afloop gehuldigd. Ronny Kramer mocht op het schavot voor de actie van de dag en Gert Burnama maakte de panna van de dag door zoonlief Delano te poorten. Marinus op den Dries werd gekozen tot scheidsrechter van het toernooi.

Verder waren er nog de nodige huldigingen onder de prestatie van Marcel Manenschijn. Allereerst werd SVVN JO9-1 gehuldigd voor het winnen van de KNVB-Beker twee weken geleden. Denian Dubbink, Nathan Advocaat, Niek Eshuis, Roef Imhof, Thijs van Weert, Milan Broekmate en Dylan Mengerink namen allen een medaille in handen. Dat gold ook voor hun trainers, Tygo Vliek, Rowan Wijnen, Rob Eshuis en leider Stefan Broekmate.

Daarna was het zoeken Johnny Teterissa. Hij maakte op 15 december uit bij VV Hellendoorn 1 zijn 100ste doelpunt voor SVVN. En wat een prachtig doelpunt was dat. Maar Johnny was al naar huis en kon zijn aandenken voor dit 100ste doelpunt niet ontvangst nemen. De Herman Slooyer bokaal bij de senioren voor minst gepasseerde keeper kon wel worden uitgereikt. Met een gemiddelde van 2,27 doelpunt per wedstrijd ging deze naar Patriz Loohuis van SVVN 1.

De prijs van minst gepasseerde doelman bij de jeugd ging naar Jayden Nijkamp van JO13-2. Hij hoefde gemiddeld per wedstrijd maar 1,25 keer te vissen. De Edwin Wijnen bokaal voor de dames/meisjes als topscorer ging naar Sophie Beene van MO15-1. Zij wist dit seizoen maar liefst 70 doelpunten. Bij de jongens ging de topscorertitel met 28 doelpunten naar Tobias Greevink Van JO11-1 die deze prijs samen met zijn trotse opa in ontvangst nam. Alle spelers van JO11-1 mochten als assist gever een medaille in ontvangst nemen. Topscorer bij de senioren werd Roy Mulder. Namens SVVN 1 liet hij 18 keer het vijandelijke doel bollen.

Nieuw in het assortiment is de Super F-League cup. Deze voor topscorer van JO8 en JO9 lichting. Dit seizoen ging deze prijs naar Milan Broekmate. Hij scoorde 62 keer namens JO9-1. Hierna bleef het nog lang gezellig in het clubhuis. De foto’s zijn hier te zien -> http://svvn.nl/fotos-mixtoernooi-3/. Op de Facebookpagina van SVVN zijn de nodige filmpjes te zien -> https://www.facebook.com/pg/vvsvvn/posts/?ref=notif

Dit is niet helemaal het einde. Volgende week is er nog Waar Schijt De Koe en de prijsuitreiking van de verloting. In het weekend van 29 juni is er Jeugdkamp en op die zaterdag spelen de Alte Herrn nog hun interland in Ibbenbüren.

Voor de rest wens ik iedereen alvast een prettige vakantie toe en graag tot in nieuwe seizoen.