We kijken met elkaar al lange tijd uit naar het moment dat we weer wedstrijden mogen spelen.

De KNVB heeft afgelopen week per direct alle competities in de B-Categorie (waarin alle teams behalve SVVN 1 en 2) beëindigd. Als alternatief organiseert de KNVB een Regio Cup zodra de coronamaatregelen dit toe laten. Dit zijn kleinschalige regionale competities. Niet alleen zorgt dit voor minder lange reisafstanden, ook vergroot dit de kans op aantrekkelijke lokale derby’s.

Voor nu zitten we nog in onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus en kunnen we met elkaar alleen hopen op betere tijden.

Binnen SVVN zitten we niet stil. Daar waar wekelijks nog wordt getraind door diverse jeugdelftallen worden daarnaast ook activiteiten georganiseerd.

Verdeeld over diverse zaterdagen hebben we al onderlinge mixtoernooien gespeeld waarbij plezier voorop stond.

Deze week is er door de jeugd-coördinatoren van SVVN een waar voetgolf parcours uitgezet op het sportpark van SVVN.  Het doel van het spel is om te zorgen dat iedere speler voor zichzelf de bal in zo min mogelijk schietbeurten in alle holes krijgt. Het parcours bestond uit 8-holes uiteenlopend in moeilijkheidsgraad.

Met in achtneming van de coronamaatregelen trapte zaterdag de jongste jeugd van SVVN om 09.00 uur het spits af gevolgd door de overige jeugdleden verdeeld over de dag. Met veel plezier en onderlinge strijd legden ze het parcours af met als ultieme uitdaging een hole-in-one.

We kunnen met elkaar terug kijken op een geslaagde activiteit!

Mocht je het nou ook leuk vinden om een keer mee te komen trainen bij SVVN, iedereen is welkom! Wel het verzoek om je vooraf even aan te melden bij Jasper Schutten. (jasperanne@live.nl)

Scroll naar beneden voor de foto’s