SVVN heeft er een nieuwe sponsor bij. Forum Personeel en SVVN hebben zich aan elkaar verbonden. Forum Personeel is een uitzendbureau en heeft vestigingen in Ter Apel en Nijverdal. In Nijverdal zijn ze gevestigd aan de Grotestraat 268. Neem eens kijkje op hun website of kom eens langs bij de sponsor om te kijken wat dit bedrijf voor u kan betekenen. Onder het logo een introductie van Forum Personeel.

Forum Personeel is opgestart vanuit onze divisie Twente Schildersdiensten. In 2008 is besloten om niet alleen binnen de schildersbranche onze kennis en ervaringen te delen en onder de naam Forum Personeel verder en ruimer te opereren. Inmiddels hebben wij twee vestigingen, te vinden in Ter Apel en Nijverdal.

Het woord Forum stamt oorspronkelijk af van het Latijnse woord ferre, wat “wegbrengen en handelen” betekent, in de zin dat mensen hun spullen naar de markt brengen en met elkaar handelen. Oorspronkelijk werd op een forum handel gedreven.

Wij zien Forum als het verhandelen en delen van uw vraag en onze kennis en kunde. Wij brengen onze kennis op de markt, waar wij samen met u verder gaan. Forum Personeel is uw partner voor het werven, selecteren én administreren van tijdelijk en vast personeel. Forum Personeel staat garant voor een persoonlijke benadering, snelle service en duidelijke afspraken.

Maar Forum Personeel kijkt verder dan alleen het uitzenden. Wij denken met u als werkzoekende mee en kijken verder dan alleen de vacatures die we hebben. Onze aanpak hierin is uniek binnen de uitzendbranche. Nieuwsgierig naar onze huidige vacatures? Bekijk de vacatures van Forum Personeel.

Forum Personeel is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Inschrijven bij één van onze vestigingen? Dan raden wij aan om van te voren even een afspraak te maken. Dan weten wij zeker dat wij alle tijd hebben. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u gemakkelijk en direct contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.