Van te voren was het spannend of het door zou gaan. Een aantal (half) geblesseerden, wat die niet konden en een Coronagevalletje… Gelukkig hielp het 7-tal ons en zo konden we toch nog voetballen. Van genieten zolang het kan ivm de maatregelen!

Maar genieten was er in de eerste helft niet veel bij. We wisten nog niet goed hoe we moesten staan en Vroomshoop had op een paar plekken gewoon goede speelsters die we nog niet wisten aan te pakken. De eerste helft willen we dan ook snel vergeten en praten we niet meer over: 0-4.

De 2e helft ging een stuk beter. De frustraties zijn in de rust uitgesproken, er zijn wat wissels gedaan en met nieuwe moed begonnen we. We konden de bal nu langer vasthouden en speelden meer op hun helft. Floor brak ook 2x goed door. Met haar snel- en felheid pakte ze twee ballen goed op rond de middenlijn. Ze was sneller dan haar tegenstander en kwam zo 2x oog in oog met de keeper. De eerste keer heeft ze de bal mooi kunnen plaatsen en GOAL! 1-4. De tweede keer was helaas net mis. Er kwamen wel meer kansen om dichtbij hun doel te komen, maar deze bleven helaas onbenut. En als je ze zelf niet maakt, maakt de tegenstander hem wel. 1-1 werd het. 1-1 in de 2e helft was terecht geweest, maar helaas scoorde Vroomshoop nog door een glijpartij aan onze kant (het veld was trouwens erg nat en glad geworden). 1-6, met een goede 2e helft. Met deze helft in gedachten, gaan we er volgende week weer tegenaan.