• Sportvereniging Volharding Nijverdal (v.v. S.V.V.N. ) is een voetbalvereniging uit Nijverdal. Bij de opening van Het Sportpark “Groot Lochter “ in 1978 is ook een mooi clubhuis geopend. In ons multifunctionele clubhuis hebben we een sociale taak om voor onze eigen leden, maar ook de leden van de Bridgeclub “De Heuvelrug” en de cliënten van De Baalderborg (Zij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking) een goed onderkomen aan te bieden. Inmiddels is het multifunctionele clubhuis toe aan renovatie. Intern is het clubhuis helemaal opgeknapt en is als verduurzaming het dak vervangen door een nieuw dak, om de toekomstbestendigheid te waarborgen.

    Voor ons als vereniging was dit het moment om een Subsidie aan te vragen vanuit “De Sociale Hypotheek” bij de Provincie Overijssel.

    Als maatschappelijke tegenprestatie begeleiden we zowel de Bridgeclub De Heuvelrug en de cliënten De Baalderborg door middel van extra (uren) inzet van onze eigen leden, zodat beide groepen en onze eigen leden in de toekomst optimaal gebruik kunnen maken van ons clubhuis.