Beste iedereen die SVVN een warm hart toedraagt,

Zondag 21 juni is het Vaderdag en in het kader daarvan komt SVVN met een unieke actie. Tot 18 juni kun je een prachtig SVVN-cadeau bestellen voor je vader, opa, partner, broertje of gewoon voor jezelf. We hebben de volgende pakketten voor jullie samengesteld:

Brons pakket (bestaande uit 2 flesjes Grolsch, 2 bierviltjes met SVVN-logo, een bieropener met SVVN-logo, een SVVN-vaantje en SVVN-sticker voor €9,95). Voor de eerste 25 bestellingen komt hier nog een SVVN-spaarpot bij.

Zilver pakket (bestaande uit 4 flesjes Grolsch, 4 bierviltjes met SVVN-logo, een bieropener met SVVN-logo, SVVN-sticker, een SVVN-vaantje en een droge worst voor €19,95). Voor de eerste 25 bestellingen komt hier nog een SVVN-spaarpot bij.

Goud pakket (bestaande uit 6 flesjes Grolsch, 6 bierviltjes met SVVN-logo, een bieropener met SVVN-logo, SVVN-stickers, een droge worst, een SVVN-vaantje en een SVVN-sjaal voor €29,95). Voor de eerste 25 bestellingen komt hier nog een SVVN-mok bij.

Platinum pakket (bestaande uit 8 flesjes Grolsch, 8 bierviltjes met SVVN-logo, een bieropener met SVVN-logo, SVVN-stickers, een droge worst, een SVVN-sjaal, een SVVN-vaantje en een SVVN-bal voor €39,95). Voor de eerste 25 bestellingen komt hier nog een SVVN-mok bij.

Het is een uniek en blijvend cadeau waarmee je ook nog eens SVVN steunt.

Je kunt je pakket tot 18 juni 20:00 uur bestellen via svvn1928@gmail.com. Geef hierbij je naam op en het aantal pakketten dat je wilt bestellen. Wil je liever telefonisch bestellen dan kan dat op 18 juni van 19:00 tot 22:00 uur via het telefoonnummer van het clubgebouw: 0548-612591.

Op zaterdag 20 juni kun je je pakket(ten) van 11:00 tot 15:00 uur ophalen bij het clubgebouw van SVVN via een drive/walk-through. Uiteraard houden we hiermee rekening met de COVID-19 maatregelen en je zult veiliger voelen dan in een supermarkt. Zie hier de routing die geldt voor het ophalen van het pakket:

Ook zullen er op deze dag ambachtelijke oliebollen verkocht worden. Voor de belachelijke spotprijs van 10 overheerlijke oliebollen van Ambachtsbakker Nieuwenhuis voor €10,- of 4 voor €5,-. Heb je meteen iets lekkers voor bij de koffie.

Alle opbrengsten van deze dag komen ten behoeve van onze vereniging die deze moeilijke tijden zeer veel inkomsten mislopen terwijl de vaste lasten wel doorgaan! Er kan bij SVVN (contactloos) gepind worden. Ook is er de mogelijkheid tot een vrije gift. Uiteraard kan er ook contant betaald worden.

Dus bestel snel je pakket(ten) via  svvn1928@gmail.com onder vermelding van je naam en steun daarmee SVVN.

Graag tot ziens op zaterdag 20 juni.

Namens TOV commissie en bestuur SVVN.