SVVN heeft midden in de voetbalarme corona-periode vandaag een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Robin Holt Dienstverlening heeft een sponsorcontract voor maar liefst 6 jaar getekend met de 3e klasser.

“Het is geweldig dat in deze tijd een nieuwe hoofdsponsor instapt. En dat voor zo’n lange periode. Dit geeft een boost aan onze vereniging”, zegt voorzitter Peter van der Linde van SVVN.

“Gemak dient de mens” is de slogan van Robin Holt Dienstverlening. Sinds 2009 is Robin Holt Dienstverlening werkzaam in de facilitaire branche. Glasbewassing, gevelreiniging, schoorsteen vegen, interieurverzorging en het reinigen van zonnepanelen zijn de werkzaamheden die Robin Holt Dienstverlening met veel plezier uitvoert. De dagelijkse leiding is in handen van Niels Holt. “Ik ben geen onbekende van SVVN. Ik voetbal er zelf al jaren en wij zijn ook al geruime tijd sponsor bij SVVN. Wij willen graag groeien, zijn ambitieus en dit heeft geleid tot een langjarige overeenkomst met de Volharding. Wij herkennen ons in de datgene waar SVVN voor staat: ambitieus en een vereniging waar iedereen zich thuis voelt!”

Robin Holt Dienstverlening zal de komende 6 jaren de beide hoofdmachten van zowel de dames als de heren in het nieuw steken en het aantal reclame-uitingen uitbreiden bij SVVN.