Het zijn vreemde tijden. Vorig seizoen werd de competitie in een vroeg stadium afgebroken en kon er niet op de gewenste manier afscheid worden genomen van trainer Julian op den Dries.

De nieuwe trainer, René de Visscher, begon op 1 juli voor het seizoen. Al snel kreeg hij te maken met beperkingen, opgelegd door het RIVM, voornamelijk buiten het voetbalveld. Het bekeravontuur werd geen succes en SVVN begon met een zware nederlaag. SVVN herpakte zich met een gelijkspel tegen ON en in de derde wedstrijd werd VV Mariënberg een overtuigende 0-4 zege behaald. De week erop was er de derby tegen DES zonder publiek waar SVVN een zege uit handen gaf. De wedstrijd die in 2-2 eindigde was voorlopig de laatste wedstrijd in een competitie die nu alweer maanden stilligt. Desondanks traint SVVN gewoon door ondanks alle beperkingen.

Toch hebben de trainer en club in deze korte en moeilijke periode een zodanig goede indruk op elkaar gemaakt dat besloten is om de samenwerking ook in het seizoen 2021-2022 voort te zetten. Nu maar hopen dat er weer spoedig gevoetbald mag worden en dat we veel van elkaar mogen genieten.