Op zaterdag 30 juni vond de prijsuitreiking van de verloting plaats. Voorzitter Peter van der Linde richtte het woord aan de belangstellenden. De verloting was een enorm succes. Er zijn 5000 loten verkocht. Peter benadrukte het belang van deze verloting en van de opbrengst worden nieuwe trainers- en coachjassen aangeschaft voor de Jeugd.

Kartrekker Richard de Weert werd nog even in het zonnetje en leiders van de diverse teams en het barpersoneel werd uitvoerig bedankt voor de uitgifte en inname van de lotenboekjes.

Eenieder die 15 loten had verkocht kreeg als dank een mooi SVVN-sjaal. Deze werden uitgedeeld tijdens het (jeugd)mixtoernooi en daar was gelijk een mooi effect te zien toen iedereen met de sjaal zwaaide.

Op 25 mei jongstleden togen Richard en Peter naar notariskantoor Oude Engberink waar de trekking plaatsvond van de loterij. Er waren twee trekkingen.

Tijdens de eerste trekking werden de volgende prijzen verdeeld:

De zesde prijs viel op lotnummer 7023 en zo werd Koos Schellevis de gelukkige eigenaar van een professionele kruimelzuiger.

De vijfde prijs ging naar Marcel ten Brinke. Hij had lotnummer 6533 gekocht en won daarmee een JBL Bluetooth hoofdtelefoon.

De vijfde prijs viel op lotnummer 7139. Deze was gekocht door Maikel Heuver. Hij was zelf niet aanwezig, maar niet geheel toevallig was zijn vader Henri er wel. Hij nam de dinerbon van Grandcafë ToiToi in ontvangst.

De derde prijs hoefde geen verre reis te maken. De set met accugereedschap werd namelijk gewonnen door de familie Hofman met lotnummer 2940.

De tweede prijs was een Airfryer XL van Philips. Deze viel op lotnummer 4632 en deze was gekocht door Tony Ravenshorst.

Herma Greevink was met de fiets naar het clubgebouw gekomen en ging er met twee weer naar huis. Zij had lotnummer 5780 en daarmee won ze een prachtige transportfiets als eerste prijs.

Ook in de tweede trekking waren er zes prijzen te verdelen. De zesde prijs viel op lotnummer 6734. De heer Kamp won hiermee een professionele kruimelzuiger.

De vijfde prijs was een JBL Bluetooth hoofdtelefoon. Deze viel op lotnummer 5650. Eigenaar van dit lot was de familie Brouwer. Zij waren deze middag helaas afwezig.

De vierde prijs viel op 2274 van Arjan Wijnen. Kreeg hij toch maar mooi iets terug voor zijn vele sponsoring ook van deze loterij. Hij kan een keer een wit voetje halen want Arjan won een dinerbon van Grandcafé ToiToi.

Een hele toren gereedschapskoffers met inhoud. Dat was de derde prijs die viel op lotnummer 1644 van Michel Wold.

Diane was waarschijnlijk lopend maar moest toch de auto ophalen om alle prijzen thuis te krijgen. Zij had ook lotnummer 2937 gekocht en daar viel de tweede prijs op. Een Airfryer XL van Philips.

Als laatste de eerste prijs van de tweede trekking. Deze viel op lotnummer 3297. De eerste prijs 32″ LED TV van Philips gewonnen door de familie De Ruiter ons ook niet onbekend in om de velden van Groot Lochter.

Tot slot iedereen bedankt en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Graag tot volgend jaar!