Op zaterdag 24 juni werd in het clubgebouw van SVVN aan de Rossinistraat te Nijverdal de prijzen uitgereikt behorende aan de verloting die plaatsvond. Voorzitter Peter van der Linde nam het woord en benadrukte het belang van deze verloting voor SVVN. Hij bedankte de sponsoren te weten Fietsshop De Valk, EP Nijverdal, PGN Trading, Wibbelink en Grand Café ToiToi voor het tegen een geringe vergoeding beschikbaar stellen van de prijzen.

Als de verkopers twee boekjes verkochten kregen zij een heuse SVVN broodtrommel. Deze broodtrommels werden beschikbaar gesteld door de bijdrage van de volgende sponsoren: VVCR Europe, Rijschool Erik Companje, Autobedrijf De Haar en Konijnenbelt Damesmode. Voorts dankte Peter Drukkerij Ponsteen voor het drukken van de loten en Notariskantoor Oude Engberink voor het verrichten van de trekking van de loterij.

Er werden twee trekkingen verricht met elk vijf prijzen.

De vijfde prijs van de tweede trekking was bluetooth hoofdtelefoon ging naar de familie Assink.

De vijfde prijs van de eerste trekking was bluetooth hoofdtelefoon werd gewonnen door Rick Aaltink.

Bart en Debora wonnen de vierde prijs van de tweede trekking en zij gingen naar huis met een dinerbon.

Ook was er een dinerbon voor de familie Landman. Zij wonnen de vierde prijs van de eerste trekking.

De bluetooth speaker van de derde prijs van de tweede trekking bleef liggen. Bijna twee uur na de prijsuitreiking kwam Delano Burnama hem toch ophalen.

De derde prijs van de eerste trekking was een bluetooth speaker en deze werd gewonnen door Joop van Keulen.

Wilbert Hallink is net verhuisd en zal vast wel wat te klussen hebben. Daar kan hij mooi de gereedschapsset die hij won als de tweede prijs van de tweede trekking.

Ook Stef Hoekjen kan zijn verzameling gereedschap bij gaan vullen. Hij won de tweede prijs van de eerste trekking.

De eerste prijs van de tweede trekking was een Samsung tablet met een DAB+ internetradio. Deze werd gewonnen door de familie Tusveld uit Enschede. Zij waren helaas afwezig voor de prijsuitreiking.

De eerste prijs van de eerste trekking tot slotte was een mountainbike. Deze werd gewonnen door de familie Koedijk.