• Op zaterdag 22 juni vond als traditionele afsluiter van het voetbalseizoen het Mixtoernooi weer plaats. Al ruim 40 jaar is nestor en organisator Jan Greevink al weken daarvoor in de weer om alles in goede banen te leiden. Op een zonovergoten Sportpark Groot Lochter werd om 12:30 uur afgetrapt voor de strijd om de eer. Zo’n drie uur later volgde het eindsignaal van de laatste poulewedstrijden en werd op het hoofdveld de finale gespeeld.

  Al even zo traditioneel als het voetbaltoernooi zelf is dat in een bomvolle kantine diverse spelers en teams gelauwerd worden voor hun prestaties van afgelopen seizoen. Maar voordat aan deze festiviteiten werden begonnen had de Kledingcommissie een presentatie van de kledinglijn waarin SVVN de komende zal spelen. SVVN zal de komende jaren in een tenue van Stanno schitteren. En hiervan werden er trainingspakken, Thuis shirts met korte en lange mouw en Uit Shirt met korte mouw gepresenteerd.

 • Hierna nam bestuurslid Sponsorzaken Arno Reijerink het woord waarin hij met de aanwezigen trots deelde dat vrijwel elk team volgend seizoen een shirtsponsor kende en dat voor de jeugd de samenwerking is aangegaan met sociaal maatschappelijk project Connect2gether. Hierover later ongetwijfeld meer.

  Al jarenlang praat Marcel Manenschijn de huldigingen aan elkaar. Ditmaal had hij in de vorm van Gijs Bolte hierbij een collega.

  De huldiging begon met een bijzonder jubilaris. Op 20 augustus 2011 debuteerde hij op 17-jarige jeugdspeler in SVVN 1 in een bekerwedstrijd thuis tegen SC Rijssen 1 (2-1). Op zaterdag 4 november 2023 stond hij voor de 250ste keer voor SVVN 1 binnen de lijnen. De thuiswedstrijd tegen Blauw Wit’66 ging met 3-4 verloren en zelf wist hij het net niet te vinden in deze wedstrijd. Dat doet de aanvaller anders wel regelmatig. Maar liefst 119 doelpunten heeft hij gemaakt voor SVVN 1. En daarmee staat hij op vierde plaats op de topscoorderslijst aller tijden van het bijna 100-jarige SVVN 1. Bij zijn huldiging zei de prille 30’er ook volgend seizoen verder te gaan met zijn recordjacht. We hebben het natuurlijk Volharding Topper Melvin Morsink die zaterdag het schavot betrad voor 250 wedstrijden in SVVN 1!

 • De Super F-League cup is een aantal jaren geleden in het leven geroepen voor de topscoorder bij de pupillen. En gescoord wordt er veelvuldig op de zaterdagmorgen op Sportpark Groot Lochter en in de wijde omgeving. De winnaar van Super F-League cup wist maar liefst 60 (!!) keer het net te vinden in de competitiewedstrijden van afgelopen seizoen. Hij speelt in SVVN JO9-1 en de winnaar van de Super F-League cup is geworden Mason Jansen.

  En omdat uiteraard voetbal een teamsport is worden alle spelers van SVVN JO9-1 en hun begeleiding naar voren gevraagd en ook gehuldigd voor deze prestatie.

 • De Herman Slooyer Bokaal Senioren. Wie is de minst gepasseerde doelman bij de senioren van het seizoen 2023-24. Met gemiddelde van 1.59 doelpunt per wedstrijd tegen gaat de Herman Slooyer bokaal dit jaar naar de keeper van SVVN 5: Ingmar Masseur! Helaas is Ingmar deze zaterdag niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen.

  Dan de Herman Slooyer Bokaal Jeugd. Hij zat dit seizoen al regelmatig op de bank bij SVVN 1 zonder dat hij zijn debuut maakte. Uiteraard gaat dit over de prestaties die hij in SVVN JO19-1 leverde. Vorig seizoen won hij ook al de Herman Slooyer Bokaal toen als keeper van SVVN JO17-1. Met een gemiddelde van 1.24 tegendoelpunt per wedstrijd gaat de prijs van minst gepasseerde doelman van de jeugd wederom naar Thijs Heuver.

 • Voor de negende maal werd zaterdag de Edwin Wijnen Bokaal Dames uitgereikt voor de vrouwelijke topscoorder van SVVN. Ditmaal gaat de prijs naar een speelster van SVVN Vr1. Afgelopen seizoen wist ze voor dat team 15 maal het net te vinden. De Edwin Wijnen Bokaal Dames gaat dit jaar naar Linsey van Geldere. Helaas is Linsey op het moment van prijsuitreiking niet aanwezig.

  SVVN JO19-1 begon dit seizoen in de 3de Klas. Daarin werd het kampioen een paar maand geleden werd SVVN JO19-1 tweede in de 2de Klas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat SVVN JO19-1 naast de minst gepasseerde keeper ook de topscoorder van de jeugd levert. Ook hier wordt benadrukt dat het teamprestatie is. Topscoorder van de jeugd en daarmee winnaar van de Edwin Wijnen Bokaal is geworden met 31 doelpunten Wout Beene.

 • De strijd om de Edwin Wijnen Bokaal Senioren was dit seizoen ongekend spannend. Youri Schulte scoorde 28x en werd daarmee tweede. Ploegmaat Johnny Teterissa vond 27 keer het net. Maar met 29 doelpunten werd topscoorder van de senioren en daarmee winnaar van Edwin Wijnen Bokaal: Roy Mulder.

 • Als laatsten werden de winnaars van het Mixtoernooi gehuldigd. In de poulewedstrijden werd driemaal gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld. Op doelsaldo bereikten zij de finale die zij met 1-0 wisten te winnen. Winnaar van het Mixtoernooi 2024 is geworden: TOV Volharding.

 • Rest verder niks dan alle vrijwilligers te bedanken die deze prachtige dag mede mogelijk hebben gemaakt en uiteraard de volgende sponsoren die onmisbaar zijn met hun bijdrage: HL Ecoservices, TOV Volharding, Sänger IBCT, Duko Fournituren, Drukkerij Ponsteen, Pavro Machinefabriek, Toyota Konijnenbelt, Voetbal Varia, Foto Vaklab en Nemaco Verhuur.