Afgelopen zaterdag werd voor het eerst sinds drie jaar weer het mixtoernooi gehouden als traditionele afsluiter van het voetbalseizoen. Het was al vroeg druk op Sportpark Groot Lochter want voor het eerst werd de editie van de jeugd voorafgaand aan de editie van de senioren. Het was smorend warm deze dag waar de spelers de nodige moeite mee hadden. Het was een ware veldslag.

Al even traditioneel aan deze dag zijn de huldigingen van de toppers van SVVN van het afgelopen seizoen. Marcel Manenschijn verzorgde weer de presentatie en Kevin Hoop de muziek. De begeleidende filmpjes kwamen zoals gewoonlijk van Gerrit Greevink. Deze zijn hieronder te zien.

Honderd doelpunten voor SVVN. Zijn eerste doelpunt maakte hij in het seizoen 2007-2008. Op 21 september 2019 maakte hij zijn honderdste doelpunt in het groene shirt in de uitwedstrijd tegen AJc’96. Eerder stond hij al op het schavot om gehuldigd te worden voor 250 wedstrijden in SVVN 1. Zijn naam Frank Bolink.

Er werd nog iemand gehuldigd voor zijn honderdste doelpunt voor de senioren van SVVN. Deze werd iets recenter gemaakt namelijk op 6 november 2021 in de wedstrijd VV Kloosterhaar 1 tegen SVVN 1. Hij scoorde die wedstrijd tweemaal, maar zijn eerste was zijn honderdste. Een vrije trap stijf in de kruising. Hij is nog maar 28 jaar en kan nog vele doelpunten scoren voor SVVN (1). Hij is inmiddels al op weg naar zijn 150ste. Dit is Melvin Morsink.

De Herman Slooyer bokaal Jeugd. Oftewel wie is de minst gepasseerde keeper bij de jeugd. Deze jongeman kwam drie seizoenen geleden over van een zustervereniging wat op Gagelman speelt. In zijn eerste volledige seizoen pakt hij meteen zijn eerste prijs. Ook mocht hij al zijn opwachting maken als reservedoelman bij SVVN 1. Hij kreeg gemiddeld 1.35 doelpunt per wedstrijd tegen in SVVN JO19-1. De minst gepasseerde doelman is Stijn Boeve.

De winnaar van de Herman Slooyer bokaal Senioren klopte nadrukkelijk op de deur bij SVVN 1. Uiteindelijk speelde hij 10 officiële wedstrijden in SVVN 1 en 15 wedstrijden voor SVVN 2. Hij kreeg gemiddeld 1.47 doelpunt per wedstrijd tegen. Minst gepasseerde keeper bij de senioren is de getalenteerde Brian Leemhuis.

Topscorer bij de meiden/dames. Of te wel de Edwin Wijnen bokaal Dames. Voor de zevende keer werd deze uitgereikt. De winnares scoorde maar liefst 19 keer voor SVVN JO13-3. Onder luid gejuich van onder andere haar ouders Alfred en Natascha gaat de Edwin Wijnen bokaal naar Noah Konijnenbelt!

Er werd veel gescoord door SVVN JO13-3 want ook de Edwin Wijnen bokaal Jeugd gaat naar een speler uit dit team. Twintig keer wist hij maar liefst het net te vinden. De jongste telg uit echte SVVN familie en onder toeziend oog van vader Jerrie en opa Jan mag Jayden Hartgers de Edwin Wijnen bokaal Jeugd ophalen.

De Edwin Wijnen bokaal Senioren kende maar liefst twee winnaars met allebei 19 doelpunten. De eerste winnaar voetbal in SVVN 5 en laat nu net dit team besloten hebben een weekendje weg te gaan met hun team. Helaas was dus Yoeri Schulte niet aanwezig om zijn prijs in ontvangst te nemen. Dat is de gedeelde winnaar Johnny Teterissa wel. Johnny werd dit seizoen met zijn team SVVN 4 kampioen en had daar met zijn doelpunten een groot aandeel in. De Edwin Wijnen bokaal senioren 2021-22 gaat naar Yoeri Schulte en Johnny Teterissa.

Nieuw is de Super F-League Cup voor de topscorer van de pupillen. Zij spelen dus in de jongste jeugd en scoren er veelvuldig op los. De topscorer hiervan vond maar liefst 64 keer het net. Dat heeft hij niet van een vreemde want ook zijn vader wist in diverse teams regelmatig te scoren voor SVVN. Er werd gevraagd of heel zijn team met de topscorer naar voren wou komen. Helaas was alleen Milan Deijk (rechts) aanwezig. Winnaar van de Super F-League Cup is Noël Broekmate.

Als laatste werd uiteraard de winnaar van het mixtoernooi gehuldigd. Winnaar werd ditmaal Duko Fournituren (ook wel bekend als Vliek Boys) onder leiding leiding van good old Albert Schuurman.

Hiermee zit het voetbalseizoen erop. Vrijdag is er nog een darttoernooi (aanvang 19:30) en zaterdag worden de jubilarissen gehuldigd (aanvang 16:00). U bent van harte uitgenodigd.