Mooi weer en een niet te stuiten enthousiasme van kinderen en ouders. Het mini schoolvoetbaltoernooi dat afgelopen woensdag plaatsvond bij voetbalvereniging S.V.V.N. was een groot succes. Maar liefst 100 teams hadden zich opgegeven. Dat betekende honderden kinderen en hun ouders die genoten van een prachtige dag op het sportpark in Groot Lochter. Vol sportiviteit, spel en plezier.

 

Naast het voetbal was er die middag veel meer te beleven voor de kinderen. Denk aan spelletjes, springkussen, loterij, eten en drinken… Dit evenement wordt georganiseerd door S.V.V.N. en gedragen door de Gemeente Hellendoorn. Het toernooi is mede georganiseerd en begeleid door 3e jaars VMBO leerlingen van Reggesteyn en 3e jaars HBO leerlingen van de opleiding Sport&Marketing van het Saxion in Deventer.

 

De uitslagen van het 7×7 toernooi waren als volgt:

Poule 16: De Triangel 12

Poule 17: Pr. Marijke 10

Poule 18: Rietslenke 3

Poule 19: De Triangel 11

Poule 20: De Bongerd 3

Poule 21: Pr. Beatrix 6

Poule 22: Op Weg 2

Poule 23: ‘t Heem 1

Poule 24: Op Weg 6

Poule 25: De Bongerd 4

De winnaars van de fair play prijs zijn geworden: de Schaapskooi 5 en de Rietslenke 5.

 

Heb jij zin om op voetbal te gaan?

Maar onze activiteitencommissie zit niet stil. Het volgende evenement staat alweer op stapel: Een kennismakingsochtend op zaterdag 20 mei. Wil je kennismaken met voetbal en S.V.V.N.? Een kijkje nemen in de kleedkamers, massageruimte van ons eerste elftal (SVVN1), de bestuurskamer, het omroephokje en nog veel meer? Meld je dan aan.

Wij nodigen kinderen en hun ouders uit om naar de open ochtend te komen. Deze begint om 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 uur. Je krijgt die ochtend ook een echte training van onze beste jeugdtrainers. Pak die kans!

 

Voor vragen en aanmelding:

Whatapp/SMS 0623921687

Email: activiteiten@svvn.nl