Hallo beste Veteraan (of jongere oudere actieve voetballer),

 

Zoals jullie meegemaakt hebben, hebben we 14 september de eerste editie beleeft van “het lagere seniorentoernooi van SVVN”. In november/december 2018 is het idee ontstaan om een toernooi te organiseren voor de lagere seniorenteams van SVVN. Want de meeste senioren, die in de lagere recreatie team voetballen, staan niet te wachten om helemaal naar Hardenberg te moeten rijden voor een bekerwedstrijd. Vandaar dat we naar een alternatief hebben gezocht.

Het alternatief is geworden een lagere seniorentoernooi bij SVVN. Het was puzzelen om een goede datum te vinden. Doen we aan het eind van het seizoen? Maar ja, dan zijn er al zoveel activiteiten in Nijverdal en om streken. Doen we aan het begin van het seizoen? Ja, goed idee. Maar wanneer dan? We kwamen in januari 2019 tot een datum. Het zou 14 september moeten worden, de week voor dat het seizoen van onze veteranen zouden beginnen.

 

Er is een toernooicommissie opgesteld.

Wim Heuvink

Richard Hegeman

Gradus Scharphof

Bernie van Driessen

Diverse clubs binnen gemeente zijn benaderd begin januari 2019, en gevraagd om mee te doen aan onze eerste editie van ons lagere seniorentoernooi van SVVN.

Wim Heuvink heeft het eerste contact gelegd met de clubs. Richard Hegeman heeft de deelnemende teams met e-mail contact regelmatig voor zien van updates van informatie en wedstrijdschema’s. Gradus Scharphof heeft samen met Theo Haverkort de velden voorzien van rechte kalklijnen. Bernie van Driessen zou de verloting voor zijn rekening nemen (De prijzen voor de verloting zijn door Wim bij elkaar gesprokkeld).

De bouwvakantie was achter de rug. 14 september kwam meer in het zicht. De wedstrijdschema’s van de beker van de andere teams was ons gunstig gezind. SVVN 1, SVVN 2 en SVVN 3 moesten uit spelen. Wedstrijd van Dames 2 is uitgesteld. Verder waren de weergoden ook blij dat we een jongere oudere actieve voetballer het gras weer kon ruiken. Het was lekker toernooi weer.

Het is ook een geslaagde toernooi dag geworden, die perfect verlopen is. De EHBO, die aanwezig is geweest, had weinig te doen (Rode Kruis bedankt voor jullie aanwezigheid). Alle teams waren aan elkaar gewaagd. Er was geen team wat er met kop en schouder er bovenuit stak in hun poule. Spannend toernooi dus. Mooier kun je niet wensen als toernooicommissie. Na afloop van een veteranen toernooi, moet er altijd tijd zijn voor een feestje met een hapje en drankje.

Voor het feestje hebben DJ William ingehuurd en een feetjes is het geworden (21:30 gingen de laatsten weg). Dankjewel William. Voor hapje (bittergarnituur) heeft Wim drie sponsoren kunnen strikken meneer Kramer en meneer Raamsman en meneer Nieuwenhuis. Sponsoren bedankt voor jullie bijdrage. Voor de winnaar van de poule heeft de kantinecommissie een krat bier beschikbaar gesteld.

Er waren twee poules. Kantinecommissie bedankt voor deze bijdrage (Ook het barpersoneel willen wij bedanken voor de bediening achter de bar). Er kan geen wedstrijd gespeeld worden zonder scheidsrechters. Scheidsrechters bedankt voor jullie inzet. Voor de sponsoren, die Wim Heuvink hebben voorzien van prijzen voor de verloting, bedankt.

 

De meeste deelnemende teams hebben al toe gezegd volgend seizoen weer mee te willen doen. Met deze toezegging van de teams kunnen we concluderen dat iedere jongere oudere actieve voetballer genoten heeft van dit toernooi. Zonder iemand te kort te doen. Iedereen bedankt, die een bijdrage heeft geleverd aan dit toernooi.

Tot een volgende editie.

Met vriendelijke groeten,

Toernooicommissie