De jongens van JO15:1 van Voetbalvereniging S.V.V.N zijn in het nieuw gestoken. Dit met dank aan de drie sponsoren: Grando Badkamers Almelo, In Control en AVA Luchttechniek.

 

Het bestuur van de club bedankt de sponsoren hartelijk voor hun bijdrage aan dit team: “We zijn blij met iedereen die op wat voor manier dan ook bijdraagt aan onze club. In dit geval een financiële bijdrage met als resultaat deze prachtige tenues. Dank daarvoor!”

 

Wij stellen de bedrijven even aan u voor:

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. U krijgt te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Grando Badkamers Almelo is dé badkamerspeciaalzaak in de regio Almelo. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Voor perfecte service bent u hier aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk. Ondernemer Jan Wolterink en zijn team staan voor u klaar, om uw droombadkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Almelo!

 

Mike Melssen, eigenaar van IN CONTROL, is in 1999 door Cognos gecertificeerd als Business Intelligence consultant. IN CONTROL werkt in projecten, biedt consultancy en levert professionals binnen onderstaande aandachtsgebieden: Performance Management; Proces Management; Data(kwaliteit) Management; Rapportage- en dashboardontwikkeling; met Cognos, Business Objects of Qlikview en Datawarehousing. Hij komt graag vrijblijvend uw situatie bekijken en presenteren welke mogelijkheden er zijn. Zorg er daarom voor dat u de beste beslissingen neemt, op basis van de juiste inzichten.

 

AVA Luchttechniek B.V. heeft de laatste 30 jaar een schat aan knowhow en ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen zij vandaag de dag zeer innovatief, oplossingsgericht en dynamisch omgaan met alle aspecten van luchttechniek. Zij hebben alle disciplines in huis: ontwerp, engineering, productie en montage. Efficiënt en flexibel implementeren zij de juiste oplossing. Of het nu gaat om een deelopdracht of een compleet project.