Het is zaterdag 10 juni 2017. De dag dat de 3de editie van het jeugdmixtoernooi wordt gehouden. Het weergoden zijn ons dit jaar zeer goed gezind en hebben ons een ideaal voetbal weer gegeven.

Alle SVVN jeugd matadoren en alle SVVN talenten uit de jeugd maakten hun opwachting om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Om de onderlinge strijd van de SVVN matadoren in goede banen te leiden is  er een gerenommeerd scheidsrechter korps op getrommeld (Alle scheidsrechters reuze bedankt voor uw inzet).

De CD matadoren traden om 13:00 aan om talenten ten toon te spreiden. De leiders / trainers maakten hun beste opstellingen van hun talentrijke rijke spelers, die ze tot hun beschikking hadden.

 

De AB matadoren traden om 15:00 aan om talenten ten toon te spreiden. De leiders / trainers maakten hun beste opstellingen van hun talentrijke rijke spelers, die ze tot hun beschikking hadden.

Om de wedstrijden op tijd te laten beginnen en te eindigen en het verwerken van de uitslagen heeft ons gerenommeerde wedstrijdsecretariaat gezorgd. Toppers bedankt voor jullie inzet.

Het terras  en het verkooppunt stonden gereed om de spelers en begeleiding weer te voorzien van een hap je en een drankje. Alle dames en heren ,die geholpen hebben bij het verkooppunt, gigantisch bedankt. Iedereen bedankt voor jullie inzet. Jullie hebben er met elkaar weer een geslaagde dag van gemaakt.

Met vriendelijke groeten,

TOV