• Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat op 7 februari jongstleden is overleden Johan Hallink. Johan werd al op twaalfjarige leeftijd lid van SVVN, wat voor die periode op zeer jeugdige leeftijd was. Na zijn periode in de jeugd ging hij over naar de senioren waar hij het tot het eerste elftal van SVVN schopte. Hij speelde daar vaak als linksbuiten of op de toenmalige positie van linksbinnen.

  Naast zijn actieve voetbalcarrière voor SVVN was Johan ook naast het veld met SVVN bezig. Zo maakte hij deel uit van de bouwcommissie die eind jaren zestig het clubgebouw aan de Ericaweg tot wasdom bracht. Na zijn actieve carrière was Johan leider van lagere seniorenteams. Ook was Johan als mede-eigenaar jarenlang sponsor met zijn bouwbedrijf Hallink & Hammink.

  Na de verhuizing naar Groot Lochter draaide Johan menig bardienst en maakte hij deel uit van de Kantinecommissie. Inmiddels hadden ook zijn kinderen de weg naar SVVN gevonden. Verder maakte Johan tot het laatst deel uit van de maandagmorgenploeg die er voor zorgt dat onze kantine er spik en span uitziet. Johan mistte bijna geen wedstrijd van SVVN 1. Uit en thuis stond hij langs het veld om zijn club aan te moedigen.

  De laatste nieuwjaarsreceptie werd Johan gelauwerd voor het feit dat hij het jaar ervoor al zeventig jaar lang lid is van SVVN. SVVN is Johan veel dank verschuldigd voor al hetgeen hij voor SVVN betekend heeft. Johan Hallink is 83 jaar geworden.

  Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit verlies.

  Namens bestuur, leden en supporters van SVVN

 • 2 Reacties

  Gecondoleerd met dit verlies

  Reageer

  Gecondoleerd met het verlies van Johan. Je zal gemist worden langs de lijn, Johan.

  Reageer