Update: Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op zaterdag 18 juni van 16:30 tot 17:00 uur in het Uitvaartcentrum Nijverdal.

Overeenkomstig de wens van de familie zullen zaterdag alle activiteiten bij SVVN doorgang vinden.

Zaterdagmiddag bereikte ons het droevige bericht dat even daarvoor was overleden ons lid, oud voorzitter en voetbalvriend Henk Vlietstra. Henk kwam medio jaren negentig in aanraking met SVVN als betrokken ouder van zijn zonen Marc en Roy die bij SVVN voetbalden. Op 1 november 1996 werd Henk lid en is dat altijd gebleven.

Eind jaren negentig nam Henk zitting in het bestuur van SVVN. In de 2001 werd Henk verkozen tot voorzitter als opvolger van Wim Kroesbergen. In 2009 nam Henk afscheid van het bestuur. Het grootste wapenfeit uit die periode was de privatisering van de kleedkamers waar Henk de grootste initiator van was. Heden ten dage hebben de Hellendoornse clubs, en zeker SVVN, groot profijt van de deal die destijds met de gemeente gemaakt is.

Ook nadat zijn zonen hun actieve carrière beëindigd hadden bleef Henk een betrokken lid van SVVN. Vrijwel elke zaterdag was hij wel op de club te vinden om de wedstrijd van het eerste elftal te zien of om een drankje te doen met zijn voetbalvrienden. Tevens vertegenwoordigde Henk tot op de dag van vandaag SVVN bij vergaderingen van de BLOS.

We verliezen met Henk een warme betrokken man aan wie SVVN eeuwig dank is verschuldigd. Wij wensen Joke, kinderen en klein kinderen veel sterkte toe bij het verlies van Henk. Henk Vlietstra is 78 jaar geworden.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie