Tot mijn spijt moet ik u vertellen dat woensdag jongstleden is overleden ons lid Gerard Jansen. Gerard maakte deel uit van een echte SVVN familie. Gerard was een graag geziene gast rondom de velden en in de kantine waar hij een vast plekje aan de bar had. Gerard was ook actief bij de vereniging. Niet als voetballer maar meer met de activiteiten daarom heen. Hij heeft tig jaar deel uit gemaakt van het bestuur van de Supportersvereniging SVVN. Van daaruit was hij betrokken bij onder andere de fietspuzzeltochten en de diverse bingo’s. Maar zijn hart lag vooral bij het kaarten dat toentertijd om de twee weken gehouden werd.

Daarnaast draaide Gerard menig uurtje weg als barman bij SVVN. Ook was hij nog een tijd jeugdleider. Ook jarenlang zorgde Gerard ervoor dat SVVN Thuis gedrukt werd. Na zijn pensionering ging het qua gezondheid achteruit met Gerard. Hij werd meerdere malen opgenomen in het ziekenhuis met diverse kwalen. Maar Gerard bleef strijdbaar: “Als het goed weer is en ik ben een beetje te pas dan kom ik weer bij de Volharding!”. Om dan een tijd later met een zijn scootmobiel weer fervent een wedstrijd van SVVN te bezoeken.

Tot op het laatst bleef Gerard betrokken bij zijn SVVN. Gerard is 72 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Minie, kinderen Leonie, Stefan en partners en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit verlies.

Namens het bestuur, leden en supporters van SVVN