• Helaas moet ik u mededelen dat in kort tijdbestek twee van onze leden zijn overleden. Op vrijdag 23 december overleed ons lid Dinant Strokap. Dinant Strokap was al ten tijden toen SVVN aan Ericaweg speelde actief als vrijwilliger van onze vereniging. Zo was hij leider van SVVN 5 en organiseerde hij onder andere het Herm Voort toernooi en de bazaar. Ook zette Dinant zich in als wedstrijdsecretaris. In de jaren 80 verliet Dinant Strokap SVVN voor De Eversberg. Ook bij De Eversberg (en na de fusie ENC’09) zette hij zich op vele fronten in en was hij onder andere bestuurslid. Toen ENC’09 in 2019 was opgegaan in SVVN melde Dinant zich weer aan als lid bij SVVN. Dit is hij tot op heden gebleven. Dinant Strokap is 79 jaar geworden.

    Op 3 januari jongstleden is Marinus Dekkers overleden. Marinus was in een ver verleden al betrokken bij het wel en wee van SVVN. Toen hij vanwege werk elders in het land ging wonen raakte Marinus enigszins uit zicht. Na vele omzwervingen kwam Marinus weer terug in Nijverdal en werden de banden met SVVN weer aangehaald. In 2006 werd Marinus lid van SVVN en is dat altijd gebleven. Ook als vrijwilliger was Marinus betrokken bij SVVN. Zo maakte hij kortgeleden nog deel uit van de kascommissie. Marinus was een bevlogen supporter van het eerste elftal van SVVN. Jarenlang zag hij elke wedstrijd zowel uit als thuis. Niet zelden deed hij uitwedstrijden aan op zijn fiets. Ook dit seizoen was Marinus nog geregeld om het veld te zien bij SVVN 1 ondanks zijn ziekte. Marinus Dekkers is 75 jaar geworden.

    Wij wensen de familie, vrienden en bekenden van Dinant Strokap en Marinus Dekkers veel sterkte toe bij het verlies van hun dierbaren.

    Namens het bestuur, de leden en supporters van SVVN.