Tot groot verdriet moet ik mededelen dat op donderdag 26 september is overleden Bennie Ulkeman. Bennie werd in 1973 lid van de kantinecommissie en was hier decennia lang het gezicht van. In 2001 werd hij hiervoor benoemd als Lid van Verdienste van SVVN.

Dat is niet het enigste wat Bennie gedaan heeft. Hij was jarenlang bestuurslid van SVVN. Hielp bij menig verbouwing aan het clubhuis en de kleedkamers en reed op de vrachtwagen als er weer eens kampioenschap te vieren viel. De familie Ulkeman is een rasechte SVVN familie. Ook Ineke is een graag geziene verschijning binnen onze club en ook zij heeft het nodige vrijwilligerswerk gedaan voor SVVN. Raimond en Mariska voetballen en hebben voor SVVN gevoetbald en het nodige betekend voor de club.

De laatste jaren ging het met de gezondheid van Bennie achteruit. Toch was hij vaak te vinden bij uit- en thuiswedstrijden van SVVN 1. Om later in het clubhuis met zijn vrienden de wedstrijden te bespreken. We verliezen met Bennie een man die ontzettend veel voor SVVN betekend heeft. We zijn hem daar dan ook enorm veel dank voor verschuldigd.

Bennie Ulkeman is 74 jaar oud geworden

We wensen Ineke, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit verlies.

Namens bestuur, leden en supporters van SVVN