Wedstrijdverslag

Matchday SVVN VR1 – HHC VR4

Na onze overwinning van 0-5, maar bij de KNVB aangegeven 0-7, in Daarlerveen hadden wij volle moed en waren we weer super zenuwachtig voor wat er komen gaat.

We wisten niet wat we konden verwachten omdat HHC koploper was, maar wel tegen de 2 minsten tegenstanders had gevoetbald.

Na een betere warming-up dan vorige week en in de kleedkamer de laatste peptalk begonnen we aan de wedstrijd.

Het eerste kwartier waren we sterk en daarna regende het goals! Binnen 15 minuten waren er 5 goals gevallen. Mooi in de kruising, zondagsschoten en hard tegen het lat zo het net in. Helaas allemaal voor de tegenpartij. Een paar minuten later kreeg Marlies een hele mooie kans en scoorde zeer netjes tussen de palen bij Loraine. 0-6 achter.

Met schaamte liepen wij het veld af. Zijn zij nou zo goed of staan wij zo verkeerd? Een beetje van beiden.. Onze verdediging was ijzersterk en bleven continue de ballen tegen houden. Zodra de bal naar voren werd gespeeld waren we de bal weer kwijt en zo begon het riedeltje telkens opnieuw. Maar ook hadden wij steeds minder wissels, de pijntjes en blessures liepen op waardoor van de 5 uiteindelijk maar 1 wissel hadden.

Bert bedacht in de rust om het roer om te gooien. “Alles of niets!”

Onze gastspeelster Irma kwam als voorstopper te staan en Marlies en Philicia in de voorhoede. We waren de 2e helft sterk en konden de bal goed in bezit houden. Uiteindelijk hebben we maar 1 kans kunnen creëren en schoot Marlies tegen de keeper aan. Al met al hebben we de 2e helft goed gelopen en volgehouden en bleef het 0-6.

Een monsterscore voor de tegenpartij? O ja zeker! Maar chapeau voor Loraine want die heeft het erg druk gehad!