Op zaterdag 23 juni werd als traditionele afsluiter van het seizoen het Nemaco Mixtoernooi gespeeld op Sportpark Groot Lochter. De 39ste editie werd onder prachtige omstandigheden afgewerkt. In de strijd om de 3de en 4de plaats wist HL Ecoservice het team van Nemaco verhuur te verschalken. De finale ging tussen Toyota Konijnenbelt en Foto Vaklab. Eén doelpunt van de groenwit gestreepten was genoeg om de felbegeerde beker te veroveren.

Ook traditioneel zijn de huldigen na afloop van het Mixtoernooi. Allereerst waren de teams die kampioen waren geworden in de Voorjaarsreeks. Dat waren er twee en de spelers van SVVN JO9-2 en SVVN JO11-2 werden één voor één naar voren gehaald waar zij plaats mochten nemen op het “als er iets te vieren valt” opstapje en werden hierbij toegesproken en gedecoreerd door voorzitter Peter van der Linde en Bestuurslid Jeugd Remko Schuitert.

Hierna werd er afscheid genomen, na drie mooie jaren, van hoofdtrainer Bart Ester. De drie seizoenen werden doorgelicht en hij werd samen met zijn gezin in de bloemen gezet en kreeg een aandenken overhandigd. Hierna bedankte Bart Ester op zijn beurt SVVN voor de mooie tijd tezamen.

Hierna volgde de huldiging voor 100ste doelpunt in de senioren. Hij deed er meer dan 25 jaar over, maar hij bleef volharden. Al jaren dacht hij bij elk doelpunt dat het zijn honderdste was, maar begin dit seizoen werd het dan toch werkelijkheid. Johan Mondeel van SVVN 5 wist honderd keer het vijandelijke doel te vinden. Naast Johan was er nog speler die honderd keer het net wist te laten te trillen. Hij deed er beduidend minder lang over en gaat volgend seizoen weer proberen om in het eerste elftal te komen. Afgelopen seizoen scoorde Roy Mulder voor SVVN 4 zijn 100ste doelpunt in de senioren.

De minst gepasseerde doelman ontvangt elk seizoen de Herman Slooyer bokaal. Ditmaal ging de beker naar de keeper van SVVN 1, Michiel Middelesch. Michiel heeft besloten om een stapje lager te gaan voetballen en zal vanaf volgend seizoen op een bijveld in het team van SVVN 4 te bewonderen zijn. De prijs voor minst gepasseerde doelman van de jeugd ging naar de doelman van SVVN JO17-1, Michiel Paap. Hij werd met zijn team op een haar na kampioen van de 1ste Klasse.

Als topscoorder van het seizoen win je de Edwin Wijnen bokaal. Bij de meisjes/dames was het Noa Konijnenbelt van SVVN JO9-1 die met deze eer ging strijken. Bij de jeugd was het Colin Schoon die met zijn vele doelpunten medeverantwoordelijk was voor het kampioenschap van SVVN JO11-2. Bij de jongste jeugd ging de prijs naar Milan Broekmate van SVVN JO9-3. Topscoorder van de senioren werd Jhonny Teterissa van SVVN 4. Ook hij heeft zich inmiddels weer beschikbaar gesteld voor de selectie.

Hierna werden de prijzen voor de winnaars van het Mixtoernooi uitgedeeld zoals hierboven beschreven. Marinus op den Dries werd nog gehuldigd als beste scheidsrechter van het toernooi. Verder bleef het nog lang onrustig aan de Rossinistraat. Klik hieronder voor de foto’s.