Aanstaande vrijdagmiddag vindt de uitvaartplechtigheid van Jan Alberts plaats. De overheidsmaatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus zullen uiteraard ook deze middag van toepassing zijn. De dienst zal dan ook alleen voor genodigden toegankelijk zijn. Het zal voor vele SVVN’ers dan ook niet mogelijk zijn om Stien, Robbin en overige familieleden persoonlijk te condoleren met het verlies.

Natuurlijk is het mogelijk om Jan een persoonlijke laatste groet te brengen. Met de familie is afgesproken dat dit echter alleen kan met inachtneming van de overheidsmaatregelen. Denk hierbij aan een laatste groet op de route van het uitvaartcentrum in Nijverdal naar de begraafplaats aan de Ninaberlaan 34. Graag met niet meer dan 2 mensen bij elkaar staan en bijvoorbeeld aan weerszijden van de weg. Uiteraard moet er een flinke afstand zijn tussen de tweetallen. Vermijd de parkeerplaats van de begraafplaats! Hier komen simpelweg dan teveel mensen bij elkaar en dit is verboden. Laten we Jan een waardig afscheid geven!

De dienst in het uitvaartcentrum begint om 14.00 uur en naar verwachting is deze rond 14.45 uur afgelopen. Aansluitend vertrekt de rouwstoet naar de begraafplaats aan de Ninaberlaan.

Zoals in de rouwkaart al genoemd wordt, vindt de familie het fijn om herinneringen en condoleances te ontvangen via een persoonlijke kaart. Deze kunnen verstuurd worden naar Vondelstraat 53, 7442 WN Nijverdal.

 

Bestuur SVVN