Dat was een toepasselijke titel ook volgens de staf van de wedstrijd van zaterdag. Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 hun eerste thuisduel van het seizoen. Tegenstander was Wilhelminaschool uit Hengelo. Voorafgaand aan het duel nam voorzitter Peter het woord om aandacht te schenken aan het overlijden van lid van verdienste Bennie Ulkeman. Het was waardige herdenking aan iemand die ontzettend veel voor SVVN heeft betekend. Met dank aan de familie Ulkeman, de teams van SVVN en hun tegenstanders die Bennie een afscheid gaven die hij verdiende.

Iets na half drie gaf scheidsrechter, de heer Dick Beldman uit Holten, het startsein voor deze wedstrijd. Ten opzichte van vorige week had Frank Bolink een basisplaats ten koste van Marvin Thomas en de van een schorsing teruggekomen Delano Burnama verving Tim Velthuis. Al in de eerste minuut kreeg Frank Bolink op links een vrije doortocht naar de keeper. Zijn schot gaat echter in het zijnet. Wie dacht dat dit een voorbode as van een enerverende wedstrijd kwam bedrogen uit.

Hierna had Wilhelminaschool het betere van het spel. De gasten stichten ook gevaar voor het vijandelijke doel. In de 9de minuut moest Patriz Loohuis hand en voet gebruiken om de Hengeloërs van het scoren af te houden. Na een kwartier kwam het spel in evenwicht. Gevaar voor beide doelen werd er niet meer gesticht. Pas in de 40ste minuut was er weer een moment van opwinding. Rowan Wijnen komt door over rechts en geeft perfect voor op de inlopende Teun Bakhuis. Hij mikt echter over het doel van Wilhelminaschool keeper Jeroen Kok.

Het is niet allemaal verheffend maar om het toch nog positief te bekijken: Het was beter dan vorige week de eerste helft. Direct na de pauze komt Melvin Morsink door over rechts. Uit een moeilijke hoek schiet hij oog in oog met de keeper de bal in het zijnet. Dan begint het te regenen. En niet zo’n beetje ook. Een hoosbui trekt over het sportpark. Scheidsrechter Beldman besluit tot stilleggen want het zicht is onvoldoende. Na een kwartiertje is het ergste leed geleden en wordt het duel hervat.

Wilhelminaschool komt beter uit de kleedkamer. In de 56ste minuut mag een aanvaller op links doorstormen. Hij schiet echter op de paal. Verder is ook de tweede helft erg tam en vooral rommelig. Beide partijen hebben maar veel moeite om een teamgenoot te vinden. In de 81ste minuut is er een voorzet van links. Delano Burnama kopt de bal in geheel vrijstaande positie ruim tien meter van het doel. Zijn kopbal gaat echter voorlangs.

Het laatste wapenfeit is van de gasten. Een schot van links gaat rakelings voor het doel langs. De wedstrijd eindigde zoals het begon. Beide teams speelden te pover om aanspraak te maken op meer dan een punt. Deze puntendeling is dan ook de juiste afspiegeling. Volgende week zaterdag speelt SVVN 1 wederom thuis. Dan komt VV Mariënberg op bezoek. De wedstrijd begint uiteraard om half drie en de scheidsrechter is de heer Erwin Heijmeriks uit Emst.

Opstelling SVVN: Patriz Loohuis; Alwin Zigterman (Johnny Teterissa); Chiel Karkdijk (Tim Velthuis), Martijn ter Steege, Ronald van den Berg; Joost ten Kleij, Rowan Wijnen, Delano Burnama; Melvin Morsink (Bas Koedijk), Teun Bakhuis en Frank Bolink.

Geel: Teun Bakhuis