Update 03/01/18: In het kader van de actie Dug Out Voor Jonny (DOVJ), welke onlangs is opgestart door de initiatiefnemers, gaan selectie, trainer en begeleiding van het 1e elftal van SVVN samen met Paul Kleinmeulman en Arno Reijerink tijdens de nieuwjaarsreceptie een actie te houden waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Naast enkele winkeliers die een prijs beschikbaar hebben gesteld, hebben de organisatoren prijzen gekocht en beschikbaar gesteld.

De totale opbrengst komt dan ook ten goede van het doel. Daarnaast doneert het 1e elftal ook nog eens een bedrag.

Zonder te veel uit de school te klappen; Er zijn mooie prijzen beschikbaar, dus steun de actie tijdens de receptie!!

Het is op een natte zaterdag in het najaar van 2017 en SVVN speelt een thuiswedstrijd en het regent. Het is echt slecht weer. Ik ben al vroeg in de kantine en hoor Jonny, die ook al in de kantine is roepen: ”Buiten, buiten”.

Bij Jonny gekomen blijkt dat hij naar buiten wil. Het regent nog steeds, maar Jonny blijft zeggen dat hij naar buiten wil. Ik rij hem naar buiten in zijn rolstoel en inmiddels was er al een parasol geplaatst. Jonny er onder gezet en hij grijnsde weer van oor tot oor.

Omdat zijn benen nat werden, werd Jonny’s Groen – Witte SVVN paraplu er maar tussen gestopt. Terwijl hij onder de groene parasol zat bedacht ik me dat het eigenlijk erg verdrietig was dat Jonny er zo bij zat.

Jonny onze ere supporter.

De man die er altijd is. Toen kwam het idee bij me op om voor Jonny een Dug-Out te gaan regelen. Zodat Jonny lekker droog naar zijn jongens kan kijken.

En zo kwam het idee tot stand en met een aantal supporters werd het plan gemaakt om dit te verwezenlijken en werd het voornemen verder uitgewerkt. Wat zou het mooi zijn om op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018, dit met alle (Trots Op Volharding) supporters van SVVN waar te maken voor Jonny.

Op deze middag zal er in de kantine een actie zijn om het nodige bedrag binnen te halen en wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en dat Jonny bij de eerst volgende thuiswedstrijd er lekker droog bij zal zitten.

Mocht u verhinderd zijn op deze middag en wilt u deze actie steunen met een donatie, dan kunt u contact opnemen met:

Bert Maris (b.maris1948@gmail.com), Harry Imhof (harry@imhof.nl) of Joop Zweers (joopzweers@live.nl)

Tot ziens allemaal op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari vanaf 16.00 uur aan de Rossinistraat.