Afgelopen ging voor SVVN de competitie van start in Hellendoorn tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Al na 7 minuten werd SVVN gereduceerd tot een tiental nadat de scheidsrechter de rode kaart trok wat hij beoordeelde als overtreding op een doorgebroken speler. De bal was echter bij een teamgenoot die alleen op de doelman af kon. Een gevalletje van het balvoordeel niet afwachten van de scheidsrechter. De 83 minuten die volgden waren een ongelijke strijd. Uiteindelijk ging SVVN met 5-1 over de knie.

Aanstaande zaterdag is de eerste thuiswedstrijd van dit prille seizoen. Dan ontvangt de Volharding Oranje Nassau. De Almeloërs gingen voortvarend van start met een 4-0 thuisoverwinning op VV Bruchterveld. De wedstrijd tussen SVVN en Oranje Nassau werd vorig seizoen niet gespeeld vanwege de coronaperikelen. Omgekeerd werd deze wedstrijd wel in Almelo gespeeld. Het eindigde in 2-2 door twee doelpunten van Marvin Thomas. Toen de competitie afgebroken werd stond ON zevende en SVVN achtste. Dat zal met name in Almelo teleurstellend zou zijn gevonden.

Zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en Oranje Nassau op ons Sportpark Groot Lochter aan de Rossinistraat om half drie. Scheidsrechter is de heer Han Marsman uit Deventer. Een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle supporters om achter de boarding plaats te nemen zonder glaswerk en de 1.5 meter voor corona in acht te houden.

Ook voor het tweede elftal begon zaterdag de competitie. Een uitwedstrijd tegen Hulzense Boys 3 stond op het programma. Het werd een valse start voor SVVN 2. Er werd met 2-0 verloren. Zaterdag is de tweede wedstrijd een thuiswedstrijd. Dan komt nieuwkomer Sp. Eefde 2 vanuit Gelderland naar Nijverdal. Sp. Eefde won haar eerste wedstrijd thuis met tegen een andere nieuwkomer De Zweef 2. De wedstrijd SVVN 2 tegen Sp. Eefde 2 begint om 12:30 uur. Scheidsrechter is de heer Enver Yalcin uit Hengelo. Meer plezier beleefde SVVN 3 aan hun competitiedebuut. Dit jonge team wist in Almelo met 2-3 te winnen van overigens ook een erg jong PH 7. Zaterdag ontvangt SVVN 3 een andere Almelose ploeg. Dan komt AVC Heracles 4 naar Nijverdal. Heracles verloor hun eerste wedstrijd met 4-7 van Excelsior’31 7. De wedstrijd SVVN 3 – AVC Heracles 4 begint om 14:30 uur.

Dames 1 kende een valse start. In een matige wedstrijd werd er onnodig met 0-1 verloren van VV Hellendoorn VR2. Voor deze nederlaag mag SVVN VR1 zaterdag proberen revanche te nemen in Sibculo waar het combinatieteam SVV’56/VV Kloosterhaar VR1 op hun wacht. Voor dit team moet de competitie nog beginnen dus beiden zijn nog puntloos. Vorig jaar werd dit team nog twee keer aan de zegekar gebonden. Laten we hopen dat dit zaterdag niet anders zal zijn. De uitwedstrijd eindigde in 0-2. De aftrap op Sportpark De Dubbeltreffer is al om 11:00 uur.

SVVN JO8-2 begon hun competitie met een uitwedstrijd tegen Enter Vooruit JO8-3. De wedstrijd ging helaas nipt met 3-2 verloren. Hierna trof SVVN JO8-2 thuis SVZW JO8-3 en afgelopen zaterdag uit SV Enter JO8-1. Hier was het verschil groter en beide wedstrijden gingen ruim verloren. Zaterdag mag SVVN J8-2 weer thuis aan treden en ontvangen zij De Zweef JO8-4. Dat het maar een leuke, gelijk opgaande wedstrijd mag worden. De wedstrijd tussen SVVN JO8-2 en De Zweef JO8-4 begint zaterdag om 08:30 uur.

SVVN JO9-1 zit in een fijn regionaal getinte competitie. In de eerste wedstrijd traden ze thuis aan tegen De Zweef JO9-4. SVVN bleek een maat te groot en won met 13-1. De tweede wedstrijd werd uitgesteld en de woensdag daarop gevoetbald. Dat was uit in Wierden bij Juventa’12 JO9-2. Er werd veelvuldig door beide partijen gescoord en de wedstrijd eindigde in 7-9 voor SVVN. Afgelopen zaterdag ging SVVN JO9-1 onderuit. Bij Hulsen was Hulzense Boys JO9-2 met 6-2 te sterk. Aanstaande zaterdag mag SVVN JO9-1 weer thuis spelen. Dan komt VV Hellendoorn JO9-3 te gast op ons sportpark. De wedstrijd begint om 09:45 uur.

In de bekercompetitie behaalde SVVN JO15-2 van alles wat. Er werd gewonnen van SVZW JO15-3 en gelijkgespeeld tegen Juventa’12 JO15-4. Maar omdat de laatste wedstrijd tegen het tot dan toe nog puntloze VV Gramsbergen JO15-3 werd verloren bekert SVVN JO15-2 niet verder. Zaterdag zou SVVN JO15-2 haar eerste competitiewedstrijd spelen bij Hardenberg’85 JO15-2. Of deze wedstrijd gespeeld of wat de reden is indien deze niet gespeeld is, is niet bekend. Zaterdag is VV Hellendoorn JO15-3 thuis de tegenstander. De Hellendoorners verloren hun eerste competitiewedstrijd thuis met 3-5 van SC Lemele JO15-1. De wedstrijd SVVN JO15-2 tegen VV Hellendoorn JO15-3 begint om 09:30 uur.