Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal voor het eerst in 2018 eindelijk eens aantreden in een thuiswedstrijd. Ondanks de vele afwezigen werd er een ruime 5-1 overwinning geboekt op VV Drienerlo. Het verschil werd met name gemaakt door in het begin van de tweede helft even flink het gaspedaal in te drukken. Buiten deze periode was het maar zo zo wat SVVN liet zien. Bij een iets betere tegenstander was SVVN waarschijnlijk in de problemen, maar VV Drienerlo was niet bij machte dit af te straffen.

Maar de uitslag is er één die staat en daar mogen we blij mee zijn. Zaterdag gaat het vlaggenschip op bezoek bij VV Kloosterhaar. De gastheren van zaterdag zullen met minder genoegen terugkijken op afgelopen zaterdag. Bij ASV’57 werd er met maar liefst 5-1 verloren en dat terwijl de Aadorpers voor aanvang nog onder VV Kloosterhaar op de ranglijst stond. Naast deze nederlaag verloor Kloosterhaar ook verdediger Twan Boshove die door een rode kaart eerder moest douchen.

Eerder dit seizoen boekte SVVN op eigen veld 5-2 overwinning op Kloosterhaar. Deze uitslag was nogal wat geflatteerd want tot aan de 86ste minuut was zowel het veldspel als de score nog in balans. De doelpunten van SVVN kwamen op naam van Melvin Morsink (2x), Jimmy Scharphof (2x) en Boyan Reijerink. Maarten Kelder en Mark Boshove zorgden voor de tegentreffers. De wedstrijd VV Kloosterhaar tegen SVVN wordt zaterdag gespeeld op Sportpark De Polderhoek in Kloosterhaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Eddy de Gier uit Biddinghuizen.

Afgelopen zaterdag kwam het tweede elftal in de thuiswedstrijd tegen hoogvlieger SDC’12 2 al snel op een 0-3 achterstand. Deze achterstand bleek onoverbrugbaar en deze vroege tussenstand bleek ook de eindstand te zijn en zo verloor SVVN 2 wederom. Zaterdag gaat SVVN 2 in Hengelo op bezoek bij Wilhelminaschool 2. De tricolores staan twee plaatsen hoger dan SVVN op de ranglijst, maar het gat is toch al tien punten. Toch zal SVVN zich op basis van de eerdere ontmoeting niet kansloos achten. Toen won Wilhelminaschool in Nijverdal met 2-3. Voor deze uitslag zal SVVN 2 zaterdag tekenen. De wedstrijd tussen Wilhelminaschool 2 en SVVN 2 begint op het ongewone tijdstip van 16:30 uur. De KNVB heeft bij deze wedstrijd geen scheidsrechter aangesteld dus daar mag de thuisclub voor zorgen.

Afgelopen zaterdag kwamen bijna alle teams van SVVN voor het eerst in 2018 in actie. Zo ook SVVN JO9-3, dat net als voor de winterstop, in de 5de Klasse uitkomt. Afgelopen zaterdag reisde SVVN JO9-3 af naar Almelo voor de wedstrijd tegen Oranje Nassau JO9-4. Ondanks dat SVVN vier keer wist te scoren ging deze wedstrijd verloren. Het werd 8-4 voor de thuisploeg. Aanstaande zaterdag mag SVVN proberen op eigen veld tegen SV Enter JO9-2. De wedstrijd SVVN JO9-3 tegen SV Enter JO9-2 begint om 08:45 uur.

Zoals hier boven al werd gezegd zijn bijna alle teams van SVVN in 2018 al in actie gekomen tijdens een competitiewedstrijd. Dat geldt echter niet voor SVVN MO17-1. Bij hun staat de teller nog op nul. Maar als de weergoden het zaterdag toestaan komt dan daar verandering in. De tegenstander van zaterdag, Blauw Wit’66 MO17-1, kwam al twee keer in actie. Zowel uit bij SC Markelo MO17-1 (7-2) als thuis tegen SV Enter MO17-1 (3-4) gingen de Holtense dames onderuit. Tijdens de Najaarscompetitie zaten beide teams ook al bij elkaar in de competitie. Ook toen werd de onderlinge ontmoeting in Nijverdal gespeeld en verloor SVVN MO17-1 met 0-5. Hopelijk kunnen de meiden zaterdag revanche nemen voor deze nederlaag. De wedstrijd tussen SVVN MO17-1 en Blauw Wit’66 MO17-1 begint om 10:30 uur.

SVVN JO13-2 speelde afgelopen zaterdag hun eerste competitiewedstrijd. In de derby uit bij De Zweef JO13-3 werd een klinkende 0-5 overwinning geboekt. Zaterdag mag SVVN JO13-2 proberen deze goede start een passend vervolg te geven in een thuiswedstrijd tegen SVZW JO13-2. De Wierdenaren gingen afgelopen zaterdag op eigen veld met 2-12 tegen Hulzense Boys JO13-2. Tijdens de Najaarscompetitie zat SVVN JO13-2 bij SVZW JO13-3 in de competitie. In Wierden bracht SVVN De Zwaluwen de enige nederlaag toe van die competitie. Het werd wel gelijk 1-5. Maar zaterdag dus een heel andere wedstrijd tegen SVZW JO13-2. De aftrap van deze wedstrijd is om 11:00 uur.

Ook SVVN JO17-3 startte afgelopen zaterdag de competitie voortvarend. In Wierden werd er met 1-4 gewonnen bij Juventa’12 JO13-3. Zaterdag treft SVVN in een thuisduel Rijssen Vooruit JO17-1. Arrevee kwam in deze competitie en staat derhalve dus nog op nul punten. Ook in de Najaarscompetitie kwam Rijssen Vooruit slechts mondjesmaat in actie. Slechts vijf maal mocht dit team de wei in en dat is natuurlijk erg matig en ook erg sneu voor RV. Eén van die vele afgelastingen waarmee Rijssen Vooruit te maken kreeg was op zaterdag 9 december toen Rijssen Vooruit op bezoek zou gaan in Nijverdal om tegen SVVN JO17-3 te spelen. Zaterdag is er dan wellicht de herkansing voor SVVN JO17-3 en Rijssen Vooruit JO17-1. De wedstrijd begint om 11:00 uur.