In de vorige voorbeschouwing viel te lezen dat SVVN 1 waarschijnlijk op 5 februari zal hervatten met de competitie. Dat was wat voorbarig. SVVN komt aanstaande zaterdag nog niet in actie. De thuiswedstrijd is verzet naar 12 februari om beide teams wat meer voorbereidingstijd te gunnen. En dat is zeker in het geval van SVVN nodig. Afgelopen zaterdag oefende het eerste tegen 4de Klasser VV Bornerbroek. Er werd drie keer een half uur gespeeld en daarin werd het nodige gewisseld. Uiteindelijk won Bornerbroek verdiend met 1-3 waarin SVVN niet overdadig veel kansen wist te creëren. Zaterdag zal er getraind worden en dan volgt volgende week dinsdag (8 februari) een oefenwedstrijd thuis tegen SV Heeten. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Ook het tweede team komt zaterdag nog niet in actie voor een competitiewedstrijd. Ook voor hen wordt de competitie op 12 februari hervat. Wel speelt het tweede zaterdag een oefenwedstrijd. Zij ontvangen het tweede team van FC Eibergen. FC Eibergen speelt ook reserve 3de Klasse. Zij spelen de Twentse kant op en staan in de middenmoot. Dat is op een vergelijkbare positie als waar ons tweede staat. De wedstrijd SVVN 2 tegen FC Eibergen 2 begint om 14:30 uur.

Voor de jeugd en de lagere senioren werden zaterdag de nieuwe competitie opgestart danwel de oude hervat. Het ging nogal met horten en stoten want uiteindelijk zeven wedstrijden vonden geen doorgang wegens corona. Laten we hopen dat dit in de toekomst beter gaat anders wordt het nog een hels karwei de competities uit te spelen. SVVN JO9-1 kwam zaterdag wel in actie. Zij mochten in alle vroegte helemaal naar Zwolle reizen voor hun wedstrijd tegen SVI JO9-1. De gastheren bleken met 6-1 veel te sterk. SVVN JO9-1 werd voor de winterstop bijna kampioen en dat zorgde ervoor dat de KNVB ze nu in de sterke 1ste Klasse heeft ingedeeld. De meeste tegenstander komen van dichterbij. Zo komt zaterdag SV Heeten JO9-1 op bezoek. De wedstrijd begint om 09:00 uur.

Eén van de duels die afgelopen zaterdag niet doorging was SDOL JO11-1 tegen SVVN JO11-2. SVVN is dus nog niet aan de 3de fase van het pupillenvoetbal begonnen en hoopt dit zaterdag dan wel te doen. De tegenstander dan heeft al wel een wedstrijd in de benen. VV Hellendoorn JO11-2 maakte er samen met SV Mariënheem JO11-1 een mooi doelpuntenfestijn van. Het werd 6-6. SVVN en Hellendoorn kwamen elkaar nog niet eerder tegen. In de vorige fase wist SVVN al wel van SV Mariënheem te winnen ondanks dat die laatste hoger eindigde op de ranglijst. Er valt dus weinig te zeggen of beide teams aan elkaar gewaagd zijn. We gaan het meemaken. De wedstrijd SVVN JO11-2 tegen VV Hellendoorn JO11-2 begint in elk geval om 08:30 uur.

Ook SVVN JO15-2 kwam zaterdag niet in actie wegens corona. Ditmaal bij de tegenstander. Dus hoopt SVVN JO15-2 zaterdag een begin te maken met hun nieuwe competitie. Net als voor de winterstop zijn ze ingedeeld in de 5de Klasse. Voor de winterstop zaten ze precies op hun plek met vier overwinningen en evenzoveel nederlagen. Zaterdag de wedstrijd tegen DES JO15-2. Ook DES kwam vorige week niet in actie. DES acteerde voor de winterstop in de 4de Klasse. Daar eindigden ze als voorlaatste zodat ze het nu op een klasse lager proberen. Begint naar de verrichtingen van beide teams? De wedstrijd tussen SVVN JO15-2 en DES JO15-2 vangt om 09:30 uur aan.

Dat SVVN JO19-2 niet in actie kwam afgelopen zaterdag was gepland. Zij zitten in een competitie van elf en waren direct de eerste speelronde vrij. Anderhalve maand na de overwinning bij DOS’37 JO19-2 hopen zij zaterdag weer in actie te komen. In hun nieuwe competitie. Ook SVVN JO19-2 was voor de winterstop op het juiste niveau ingedeeld en eindigde met vier overwinningen en vier nederlagen in de middenmoot. Dus ook nu mogen zij het in de 4de Klasse proberen. Zaterdag treffen zij Excelsior’31 JO19-3. Zij speelden zaterdag al wel een wedstrijd en zij gingen met 8-2 onderuit bij Vroomshoopse Boys JO19-2. In september nog verloor SVVN met 6-2 bij Vroomshoop dus SVVN en Excelsior’31 konden nog wel eens aardig aan elkaar gewaagd zijn. De wedstrijd SVVN JO19-2 en Excelsior’31 JO19-3 begint om 14:30 uur.