Het eerste elftal eindigde 2021 in mineur. Thuis tegen Hardenberg’85 werd verloren juist nadat de gasten de wedstrijd ervoor hun eerste punten pakten van het seizoen. SVVN gaat de winterstop n als zesde nadat het ongeveer 1/3 van de wedstrijden heeft gespeeld. Dat wordt nog een druk programma volgend jaar. De hervatting van de competitie staat gepland op 22 januari met een uitwedstrijd tegen VV Mariënberg. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van wat de beperkingen op dat moment zijn. Wel speelt SVVN zaterdag nog een oefenwedstrijd tegen VV Bornerbroek om het jaar af te sluiten.

Het tweede elftal heeft al een paar weken winterstop. Ook SVVN 2 is op 1/3 van de competitie te vinden in de middenmoot. Ze staan zesde hoewel het allemaal nog erg dicht op elkaar staat. De eerstvolgende geplande wedstrijd in 2022 is op 29 januari en betreft een uitwedstrijd tegen Hulzense Boys 3.

In de B-Categorie wordt er nog wel gevoetbald. Zo ook bij de dames van SVVN. Zij waren afgelopen zaterdag in de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys Da1 een maatje te klein. De tweede helft was wel in evenwicht maar toch moest een 1-6 nederlaag geslikt worden. Zaterdag mag SVVN Da1 al bijtijds vertrekken voor een uitwedstrijd tegen HHC Da3. De tegenstander heeft net als SVVN zes punten maar ondanks dat ze zes keer verloren hebben ze een doelsaldo wat in evenwicht is. De wedstrijd van HHC Da3 van afgelopen zaterdag vond geen doorgang. Zaterdag begint de wedstrijd HHC Da3 tegen SVVN Da1 op Sportpark De Boshoek in Hardenberg om 10:30 uur.

Voor de jeugd staat de laatste speelronde van de Najaarscompetitie en de 2de fase van het pupillenvoetbal. SVVN JO8-1 mag nog twee thuiswedstrijden spelen voor de winterstop. Met twee overwinningen en twee nederlagen staat SVVN JO8-1 keurig in de middenmoot in deze 3de Klasse. De laatste keer dat ze in actie kwamen was alweer op 20 november. Toen werd er met 1-9 gewonnen bij VV Holten JO8-2. Zaterdag komt VV Hellendoorn JO8-1 op bezoek. Het is enige derby voor SVVN JO8-1 die in deze fase de tegenstander wat verder weg heeft zitten dan normaal. De wedstrijd SVVN JO8-1 tegen VV Hellendoorn JO8-1 begint om 08:30 uur.

Ondanks dat SVVN JO11-1 in hun competitie niet verloor zit een kampioenschap er niet meer in. Van de vijf wedstrijden werden er namelijk maar liefst vier gelijk gespeeld. Alleen van de eerste wedstrijd teen VV Holten JO11-1 werd gewonnen. Zowel tegen de koploper als tegen de nummer laatst werd er gelijk gespeeld. Zaterdag komt nummer twee SVZW JO11-1 naar Nijverdal. De Wierdenaren hebben in deze competitie de meeste doelpunten gescoord, maar heeft ook de meeste doelpunten tegen gekregen. SVVN hoefde juist de minste tegentreffers te incasseren. De aftrap van de wedstrijd tussen SVVN JO11-1 en SVZW JO11-1 begint om 09:45 uur.

De 2de Klasse 18 van de JO17 bereikt zo langzamerhand zijn apotheose. SVVN JO17-1 staat tweede op drie punten achterstand van koploper VV Balkbrug/VV Avereest JO17-1. Maar SVVN heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Wel is er neen doelpunten verschil in het voordeel van Balkbrug. Volgende week wordt de kraker tussen beide teams gespeeld in Balkbrug. Maar eerst zaterdag. Dan komt FC Dalfsen JO17-2 op bezoek. Dalfsen staat met zeven punten uit acht wedstijden op de negende plaats. Waar SVVN JO17-1 de laatste wedstrijd met 2-7 won bij JCWH JO17-1 daar speelde FC Dalfsen JO17-2 met 4-4 gelijk bij SC Daarle JO17-1 waar SVVN eerder dit seizoen nog verloor. SVVN is dus gewaarschuwd. De wedstrijd tussen SVVN JO17-1 en FC Dalfsen JO17-2 begint om 12:30 uur.