SVVN VR1-Hellendoorn VR3 0-1 (0-1)

Zaterdag 30 oktober.

Vandaag stond de derby op het programma.

Hellendoorn……. Maar eerst hadden we een drukke ochtend.

Er was afgesproken dat we eerst om 11.00 uur foto’s gingen maken bij onze sponsor Robin Holt samen met Heren 1.

Die waren zo sportief om er heen te lopen. Wij zijn gewoon met de auto of fiets er heen gegaan.  😝

De dames moesten zich natuurlijk eerst omkleden terwijl de Heren al aangekleed en al aan kwamen. Die gingen ook eerst. Daarna hebben we een gezamenlijke foto gemaakt en moesten wij nog alleen

Om het feest compleet te maken stond er in de kantine voor ons gezamenlijk een heerlijke lunch klaar. Lekkere tomatensoep en broodjes.

Nadat iedereen zich vol had gegeten hadden we nog wel even tijd om uit te buiken want onze wedstrijd begin pas om 14.30 uur.

 

De wedstrijd….

Om 14.30 uur floot scheidsrechter Gerrit Timmermans voor het begin. De wedstrijd ging gelijk op. Wij proberen vanuit achteruit op te bouwen en zo naar voren te komen en Hellendoorn deed hetzelfde. Wedstrijd ging een beetje over en weer maar kansen werden er aan beide kanten niet gecreëerd. Door een foutje bij ons achterin vlak voor rust kwam Hellendoorn op voorsprong. Loraine wilde de bal weg schieten, de bal kwam tegen Tamara aan en voor de voeten van de spits van Hellendoorn. Die kon hem in een leeg doel in schieten.

Dat was jammer. 😔

In de rust werd er wat omgezet en proberen we meer druk naar voren te creëren.

We kwamen er bij momenten wel aardig uit alleen leidde dit niet toch echte kansen.

Er werd daarom ook niet meer gescoord.

Positieve aan vandaag was dat we vanuit achteruit hebben opgebouwd en eigenlijk geen kansen weg hebben gegeven en daar kunnen we mee verder. 👍

Volgende week wacht ons een zware wedstrijd in Den Ham om 12.00 uur. Ze staan onder ons op de ranglijst maar dat wil nog niets zeggen.