Wedstrijdverslag

Matchday Luctor Et Emergo VR1 – SVVN VR1

Na onze domper van vorige week tegen HHC waarin we met duidelijke cijfers niet wisten te winnen, vertrokken we met nieuwe energie richting Almelo. Op papier beloofde dit een wedstrijd te worden waarin wat punten te halen vielen, maar ondanks dat wisten we dat wij hard aan de bak moesten.

Nadat de scheids de wedstrijd startte met het fluitsignaal viel er al snel het eerste doelpunt gescoord door Marlies. Dit zorgde voor een positieve sfeer in het veld en gaf energie om er nog meer te maken. Na een overtreding van Luctor kregen we een vrije trap mee die wederom Marlies nam en grandioos tegen de touwen schoot. Met dit doelpunt stonden we binnen een korte tijd met 0-2 voor.

Helaas werden we na dit doelpunt even op scherp gezet door een doelpunt van Luctor. De snelheid bij de tegenstander was genadeloos en bracht ons op een stand van 1-2.

Na de rust hebben de thee, koekjes en de preek van Bert ons nog niet wakker genoeg geschud, want helaas volgde de gelijkmaker vanuit de corner met een kopbal van de tegenstander.

De spanning liep op , maar we bleven doorzetten voor een doelpunt die ons punten zou opleveren. Na de gelijkmaker volgde in het laatste deel van de tweede helft een prachtig goal van Jasmijn. Wat ze op de training allang had bewezen , werd nu in de wedstrijd ook werkelijkheid. Na het laatste goal vocht Luctor terug , maar een gelijkstand is het niet meer geworden. De wedstrijd eindigde met 2-3.

Volgende week staat de derby tegen Hellendoorn op het programma, dus er is nog wel wat werk aan de winkel. Voor nu met 3 punten terug naar de Vladding!