Afgelopen zaterdag 3 augustus hebben wij afscheid moeten nemen van ons clubicoon en Ere-Supporter van SVVN 1 Jonny van de Maat. Afgelopen maandag overleed hij op 62-jarige leeftijd. Afgelopen week was een rollercoaster aan emoties die veel SVVN’ers overmande. Ondanks dat we midden in de vakantietijd zitten zijn vele (oud) SVVN’ers naar de afscheidsdienst geweest om de laatste eer aan Jonny te bewijzen waaronder veel selectiespelers.

Tijdens de afscheidsdienst liep onze club als een groene draad zoals dat ook in het leven van Jonny liep. Het was een prachtige dienst met vele anekdotes en prachtige herinneringen aan Jonny. Op weg naar zijn laatste rustplaats was er een groen-witte erehaag en waren er fakkels in deze kleuren. We zullen Jonny enorm gaan missen bij onze club, maar zijn vooral ook dankbaar voor alle mooie momenten die we samen beleefd. SVVN was als de kerk voor Jonny zo sprak de voorganger.

Met bedanken loop je altijd het risico dat er mensen vergeten worden. Maar wij bedanken toch. Richard de Weert voor het creëren van een schitterende rouwadvertentie namens SVVN. Peter ten Kleij voor een geweldige speech tijdens de afscheidsdienst. Spelers en staf van DES 1 voor de ontroerende condoleancekaart. Marcel Maneschijn voor het maken van onderstaande video. De familie van de Maat voor de goede zorgen. De Baalderborg voor hun prettige samenwerking. Maar bovenal Jonny die onze club en daarmee ons leven zoveel kleur gaf.

SVVN is een boegbeeld armer, maar zijn lach zullen we nooit vergeten.

Bedankt aan iedereen, die op welke wijze dan ook, hun medeleven heeft getoond.

Namens bestuur, leden en supporters van SVVN.