Beste leden,

Dit is een oproep om mee te doen aan AED/basis reanimatiecursus bij SVVN in het voorjaar van 2020.

Wij willen als vereniging er alles aan doen om zoveel mogelijk eerste hulp te kunnen bieden bij ongevallen. Anne-Lies van Heun en Freek Karkdijk hebben voor onze vereniging een plan van aanpak gemaakt.

Inmiddels zijn er een aantal info avonden gehouden voor alle kaderleden met o.a. uitleg over eerste hulp op verenigingsniveau. Ook is er een overzicht van onze EHBO-attributen gemaakt en waar deze zich, binnen onze club, bevinden (zieafbeelding hieronder). In de toekomst wordt er gedacht om een “SVVN EHBO”groepsapp aan te maken, zodat er bij een ongeval meerdere personen op de hoogte worden gesteld en hulp kunnen bieden.

Onze vereniging is in het bezit van een AED. Een levensreddend apparaat bij hartstilstand. Wij willen in het voorjaar van jaar 2020 een cursus AED/basis reanimatie aanbieden die in ons clubgebouw zal worden gehouden (lesavond duurt ca. 4 uur). Exacte data is nog niet
bekend, maar zal medio februari zijn.

Deze oproep geldt voor iedereen binnen SVVN (leden, ouders van jeugdleden, supporters etc.) Kosten: euro 35.00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars geven een (gedeeltelijke)vergoeding voor deze cursus (ieder kan dit bij eigen zorgverzekering navragen).

Bij interesse graag per omgaande aanmelden i.v.m. planning cursist:

  • Mail naar:  rdeweert09@gmail.com
  • Zend een app naar: tel. 06-24701688

Of je kunt mij aanspreken bij de club…

Met vriendelijke groet,
Richard de Weert
bestuurslid S.V.V.N.