Zoals eerder aangegeven zijn er twee verschillende data waarop de AED/Basis reanimatiecursus gegeven wordt:

-18 maart

-25 maart

Als je belangstelling hebt, kies je de voor jou geschikte datum! Je hoeft dus maar uit één datum te kiezen! Op beide avonden is de aanvang 18.30 uur en einde is ongeveer rond 22.00 uur.

Aanvullende kunnen wij melden dat je na afloop van de cursus een officieel diploma krijgt, certificaat van Europese reanimatie council en een beademingsdoekje! De eigen bijdrage bedraagt 35 euro, ter plaatse contact te voldoen!

Bestuur SVVN

Beste leden,

Dit is een oproep om mee te doen aan AED/basis reanimatiecursus bij SVVN!

Wij willen als vereniging er alles aan doen om zoveel mogelijk eerste hulp te kunnen bieden bij ongevallen. Anne-Lies van Heun en Freek Karkdijk hebben voor onze vereniging een plan van aanpak gemaakt.

Inmiddels zijn er in 2019 een aantal info avonden gehouden voor alle kaderleden met o.a. uitleg over eerste hulp op verenigingsniveau. Ook is er een overzicht van onze EHBO-attributen gemaakt en waar deze zich, binnen onze club, bevinden. In de toekomst zal er onder andere een “SVVN EHBO” groepsapp aangemaakt worden, zodat er bij een ongeval meerdere personen op de hoogte worden gesteld en hulp kunnen bieden.

Onze vereniging is in het bezit van een AED. Een levensreddend apparaat bij hartstilstand.

Wij organiseren in maart twee avonden waarbij onder professionele begeleiding de AED/Basis reanimatiecursus gegeven wordt. De training wordt gegeven in ons clubgebouw.

Data:              18 en 25 maart

Aanvang:       18.30 uur

Einde:            22.00 uur

Deze oproep geldt voor iedereen binnen SVVN (leden, ouders van jeugdleden, supporters etc.). De eigen bijdrage van de cursus bedraagt ongeveer 35 à 40 euro per persoon. Sommige zorgverzekeraars geven een (gedeeltelijke) vergoeding voor deze cursus (ieder kan dit bij eigen zorgverzekering navragen).

Bij interesse graag per omgaande aanmelden in verband met de planning.

Mail naar:  svvnreanimatie@gmail.com

Bestuur S.V.V.N.

Ps. Ter aanvulling van de mail van gisteren willen wij vragen aan iedereen die zich al aangemeld heeft dit opnieuw te doen via dit mailadres. Dit in verband met ziekte en daardoor afwezigheid van Richard de Weert.