Notie: Waar u staat mag u uiteraard ook uw kind lezen.

Alle wijzigingen van leden ten aanzien van SVVN geschiedt via de ledenadministrateur. U kunt hier denken aan het aanmelden van leden, het afmelden van leden of het wijzigen van gegevens. De ledenadministrateur van SVVN is Jan Hoogenkamp.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden als lid van SVVN kunt u een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kunt u hier downloaden.

U kunt het aanmeldingsformulier ook ophalen in het clubgebouw aan de Rossinistraat 2 te Nijverdal. Het aanmeldingsformulier dient volledig te worden ingevuld en een kopie van uw legitimatiebewijs (Voor de KNVB) in te leveren bij Jan Hoogenkamp, Boomcateweg 31 te Nijverdal. Na aanmelding zal er door SVVN contact met u worden opgezocht voor informatie over trainingen en in welk team u voetbalt.

Digitaal aanmelden

U kunt zich ook digitaal aanmelden. Dit gaat via de site van de KNVB. De aanmelding komt dan automatisch bij de ledenadministrateur terecht. Klik op onderstaande button om u digitaal aan te melden.

Let op! Maakt u gebruik van het JeugdSportFonds dan is het helaas niet mogelijk om u digitaal aan te melden. U kunt dan gebruik maken van de papieren versie.

Als men zich aanmeldt als lid van onze voetbalvereniging, ontstaat vanaf dat moment de plicht tot contributiebetaling. De contributie wordt per kwartaal geïnd.

Omdat een zo groot aantal vrijwilligers binnen de vereniging actief is, kunnen we het contributiebedrag in vergelijking met andere sport/voetbalverenigingen laag houden. Hieronder staat een overzicht van de contributiebedragen die nu gelden (01-01-2015).

  • Senioren (alleen veld) € 19,25 per maand
  • Senioren (alleen zaal) € 16,75 per maand
  • Senioren (veld en zaal) € 27,25 per maand
  • Senioren 35+ competitie € 9,25 per maand
  • Jeugd 15 t/m 18 jaar € 12,75 per maand
  • Jeugd 12 t/m 14 jaar € 10,25 per maand
  • Overige jeugd € 8,75 per maand
  • F-League € 6,50 per maand
  • Rustend lid € 6,50 per maand

Voor meer informatie kunt u door hier op te klikken de informatiegids downloaden.

Wijzigingen

Het is belangrijk wanneer uw gegevens wijzigen dit door te geven aan de ledenadministrateur. Op deze manier blijven gegevens up-to-date en blijft u bereikbaar. U kunt uw gegevens wijzigen door naar Jan Hoogenkamp te mailen. Zijn mailadres is jan.hoogenkamp@live.nl.

Afmelden

De afdrachten aan onder andere de gemeente en de KNVB moet SVVN aan het begin van het seizoen vooruit betalen. Daarom is het alleen mogelijk om alleen aan het einde van het seizoen af te melden als lid van SVVN. Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzeggen en overschrijven moet vóór 31 mei, omdat een opzegtermijn van een maand wordt gehanteerd. Afmelden doet u door een mail te sturen naar de ledenadministrateur. Zijn mailadres is jan.hoogenkamp@live.nl.

U bent pas afgemeld als lid als de mail door de ledenadministrateur is beantwoord!