SVVN F-League

Komt uw kind bij de gezelligste club van Nijverdal voetballen?

Is uw kind tussen de 4 en 6 jaar oud? Lijkt voetbal iets voor uw kind of is hij/zij er helemaal weg van? Dan is meetrainen met de F-League van S.V.V.N. echt iets voor hem/haar.

De F-League van S.V.V.N. bestaat uit een leuke en enthousiaste groep kinderen die samen plezier maken op het voetbalveld. In een veilige omgeving leren wij uw kind de beginselen van voetbal op een speelse manier aan. Uiteraard leert uw kind ook verschillende gave voetbaltrucs, hoe een penalty wordt genomen en nog veel meer. Plezier staat voorop en iedereen is welkom.

De begeleiding van de F-League bestaat uit een vaste trainer aangevuld met trainers uit onze oudere jeugd (spelers van JO17). Zij begeleiden de jongens en meisjes elke training. Wij trainen op zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur. Kom gerust eens kijken of gelijk meedoen.

Lidmaatschap voor spelers van de F-League en SVVN JO7 is vrijblijvend. Meedoen is dus geheel kosteloos. Vanaf SVVN JO8 is lidmaatschap (en dus contributie) wel verplicht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de begeleiders (zie contactgegevens links). U kunt ook met uw zoon of dochter zaterdagochtend langs komen om te kijken of zelfs gelijk mee te doen!

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op ons sportpark.

Begeleiding SVVN F-League

SVVN2-Jorn (2)

Voor meer informatie:

Jorn ter Hedde

06-18833153

jornterhedde@hotmail.com

Trainingstijden:

Zaterdag van 9.00 – 10.00 uur